Trelleborg Wheel Systems España, S.A. - Pneumàtics per a maquinària agrícola

Trelleborg TM1000HP

Pneumàtic agrícola: el pneumàtic agrícola més gran del mercat

Fotografia de Pneumàtic agrícola
El logotip Blue Tiri sobre la banda lateral del pneumàtic representa les millores, les patents i els procediments productius amb els quals T1000 High Power garanteix valor a l'agricultura i al medi ambient. L'impacte mediambiental de la feina de casa agrícoles disminueix significativament, mentre que els seus ingressos augmenten.

La línia T1000 High Power ha estat dissenyada segons la Technology Blue Tiri , que inclou:

- Materials ecològics.

- Un concepte avançat de banda i taló.

- Un disseny de la banda lateral.

T1000 High Power optimitza les labors d'acord amb una agricultura sostenible.

- Tracció insuperable amb baixos costos operatius i emissions reduïdes.

- El major ample de petjada augmenta el rendiment de la collita preservant la salut i el potencial del sòl.

- Màxim nivell de confort i maniobrabilitat en defensa de la salut i la seguretat de l'usuari, complint amb totes les normes vials.

- La baixa resistència de rodadura permet reduir el consum de combustible i la contaminació mediambiental.

La línia T1000 High Power ha estat dissenyada amb la col·laboració dels millors fabricants de tractors per equipar l'última generació de tractors d'alta potència. La gamma Trelleborg pot transferir al sòl tota la potència del motor, conjuntament amb el parell subministrat per transmissions d'última generació. T1000 High Power.

Durant l'arada, la nova línia T1000 High Power ofereix millors prestacions.

El menor temps de treball per hectàrea assegura menors emissions i major eficiència a menor cost. El menor temps de funcionament assegura significatius estalvis de combustible, manteniment i mà d'obra.

T1000 High Power ofereix un major ample de petjada, per assegurar una òptima flotació i una baixa compactació del sòl. La tecnologia permet al sòl recuperar el seu estat original com a reactor orgànic, capaç d'absorbir nutrients transportats per l'aire, reciclar residus de collites i retenir aigua per assegurar alts rendiments de collita a curt, mitjà i llarg termini.

La forma, l'ample i la longitud, com així també els materials dels tacs de T1000 High Power, han estat estudiats per augmentar la resistència al desgast i reduir el consum i les emissions.

PETJADA