Lorentano, S.L. - Equips herbicides

Lorentano

Braços d'herbicida: amb tots els moviments elèctrics

Fotografia de Braços d'herbicida
Lorentano disposa d'una sèrie de braços amb moviments elèctrics adaptables a qualsevol tipus de plantació (fruitera, vinyer, cítric, etc.).

Són braços adaptables a qualsevol tractor, quad tot terreny i s'adapten perfectament a qualsevol terreny. Pot disposar de fins a 5 moviments elèctrics, dos d'entrada-sortida, dues d'inclinació de capdavantera i un d'hidràulic o electrico (pujar-baixar) si es col·loca davant del tractor.

El moviment d'inclinació permet totes les inclinacions podent així fer marges inclinats i situacions complicades segons el terreny.

Les barres disposen de pulverizadores antigoteo, filtres teejet antideriva i un protector especial de pèls de nylon permetent així reduir la deriva, fent així una aplicació respectuosa amb el medi ambient.

Aquests braços elèctrics porten una caixa amb interruptors cusi que evita les gomes dels pistons hidràulics amb el pes i la incomoditat que això comporta.

Aquests braços elèctrics Lorentano són una solució fiable, menys pesada, més fàcil d'enganxar la màquina i molt respectuosos amb el medi ambient.