Tecnoma, S.a.s. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Tecnoma, S.a.s.
54, Rue Marcel Paul - B.P. 195
51206 Epernay França

Cómo llegar

☎:  +33‑(0)326519999  
🖷:  +33‑(0)326518351
w:  www.tecnoma.com
Fabricant de Pulverizadores, nebulitzadors i Atomizadores.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Tecnoma, S.a.s.

Tecnoma és una empresa del grup EXEL Indústries.

Situada en el cor de Champagne, Tecnoma és capaç de dissenyar i construir tots els elements d'un pulverizador. D'aquesta manera es garanteix un alt nivell de qualitat i l'aplicació de les tècniques més recents.

Primer fabricador a utilitzar materials moderns com la resina de polièster, resina de polietilè injectat..., més de 180 sol·licituds de patents de tot el món donen testimoniatge de la capacitat d'innovació. Proporcionant la tecnologia i l'originalitat a la pulverizadora de negocis o de plaure, que és la principal preocupació de Tecnoma.

Tecnoma ha revolucionat el mercat dels pulverizadores des de 1952.
L'adreça de l'empresa familiar s'ha mantingut malgrat la prematura mort del seu fundador Vicente Ballu ocorregut en 1980. El seu fill Patrick, que després pren el control de la destinació Tecnoma. La creació en 1986 del grup EXEL.

Especialista en protecció de tots els cultius, Tecnoma genera més del 20% del seu volum de negocis de les exportacions, a través de filials, importadors o distribuïdors.