Pindstrup Mosebrug, S.A.E. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Pindstrup Mosebrug, S.A.E.
Ctra. Burgos-Santander, km 11,700
09140 Sotopalacios (Burgos) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑947441000  
w:  www.pindstrup.es
Elaboració i comercialització de substrats vegetals

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Pindstrup Mosebrug, S.A.E.

PINDSTRUP MOSEBRUG A/S Johs. F. la Cour va fundar l'empresa en 1905. Va començar elaborant productes a força de torba usant-los com a combustible i com a llits per a bestiar.
Actualment la torba s'usa per elaborar substrats de cultiu per a productors professionals i aficionats a la jardineria. L'evolució de l'empresa i el desenvolupament del producte han anat estretament lligats als productors professionals danesos.
Dinamarca és el segon gran exportador de plantes d'Europa i durant molts anys la torba i els substrats de Pindstrup han cobert una important quota de mercat de plantes conreades pels professionals del sector.
Les plantes de producció estan situades a Dinamarca, Irlanda del Nord, Espanya, Estònia i Letònia, la qual cosa converteix al grup en un dels principals proveïdors d'Europa.
Els substrats de cultiu Pindstrup es venen a tot el món i l'empresa té oficines de venda a diversos països d'Europa, Japó i EUA