Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El grupo SNA Europe redefine sus zonas de responsabilidad comercial internacional

El grup SNA Europe redefineix les seves zones de responsabilitat comercial internacional

29/05/2012

29 de maig de 2012

L'empresa multinacional SNA Europe, especialista en la fabricació d'eines de mà, amb 10 plantes productives en el continent, i més de 25.000 clients al món comercialitzant-se en més de 36 països, redefineix la seva organització comercial en diversos mercats. En aquesta reorganització es recupera la posició d'Espanya i Portugal com un àrea de negoci unificat donada la dimensió i importància del mercat Ibèric dins de les àrees en què es divideix Europa.
La reconstituïda unitat de negoci d'Iberia serà dirigida per Fita Rosada que ja s'ocupava de la gerència Portugal, a més de les unitats de Grècia i Itàlia que ara passen a formar part una nova regió en l'organització. La nova estructura busca reforçar determinades àrees de negoci, aprofitar les competències dels nostres recursos humans, i assegurar una organització més alineada amb les necessitats dels clients i les estratègies de la companyia.

Tenint en compte que la distribució al mercat espanyol està passant per un replantejament de la seva estructura tradicional, i donada la importància de les cooperatives i grups de compra en la mateixa, s'ha encarregat a Rafael Ortega la responsabilitat de relacionar-se amb aquestes entitats, donada la seva experiència amb aquest mercat i els seus coneixements de la capacitat productiva i serveis. de SNA Rafael Ortega col·laborarà amb Fita Rosada en alguns projectes especials, enfocats a la millor adaptació a necessitats futures del mercat.

Fernando Betrán, que gaudeix d'una àmplia experiència en la distribució del sector de l'automoció i industrial, liderarà la força de vendes en honor d'assegurar l'atenció adequada de la clientela en la distribució general. Amb la finalitat de recolzar als nostres distribuïdors i clients, s'ha nomenat a Eduardo Angulo per dirigir un equip d'especialistes de producte per aportar el seu coneixement i assessorament de cara a processos d'homologació de la marca Bahco. Angulo s'encarregarà també de l'atenció de la gran distribució. La reorganització a dalt citada respon també al buit creat amb l'inici d'un nou projecte professional, fora de SNA Europe, de Mitxel Pérez, fins avui director de grans comptes.
Aquest procés organitzatiu ve acompanyat pel llançament del catàleg tècnic Bahco, que inclou diverses gammes per respondre als segments d'Indústria, Automoció, Gremis i Indústria verda. El catàleg tècnic Bahco ha suposat una gran inversió de temps dels especialistes de producte de la companyia, del seu equip de màrqueting, i d'un gran nombre de col·laboradors que ha aportat el millor de la seva experiència d'anys als mercats més exigents. Per reforçar i recolzar l'avanç de la marca Bahco, la companyia ha seguit invertint a través d'un nou sistema modular d'exposició que aporta, a més dels beneficis de la marca, una estètica al punt de venda.

Empreses o entitats relacionades

Bahco - SNA Europe Industries Iberia, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades