Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Burés Profesional consigue la ISO 9001:2000 y la 14001:1996
És la primera empresa en la seva activitat que rep la doble

Burés Professional aconsegueix la ISO 9001:2000 i la 14001:1996

Joan Soler12/05/2005

12 de maig de 2005

Burés Professional SA s'ha convertit en la primera, i ara com ara l'única, empresa dedicada a l'horticultura, el viverismo i la jardineria que ha rebut la doble acreditació ISO. D'una banda ha aconseguit la ISO 9001:2000 de qualitat i, per un altre, la 14001:1996 de medi ambient.


Burés Professional SA s'ha convertit en la primera, i ara com ara l'única, empresa dedicada a l'horticultura, el viverismo i la jardineria que ha rebut la doble acreditació ISO. D'una banda ha aconseguit la ISO 9001:2000 de qualitat i, per un altre, la 14001:1996 de medi ambient. El certificat ha estat atorgat per BVQI, segons la norma ISO 9001:2000 i ISO 14001:1996 en les dues plantes de producció de Burés -Vilablareix i Castelló d'Empúries -. Aquest sistema de gestió integrat s'aplica al disseny, la fabricació i la comercialització de productes pel viverismo, la jardineria i l'agricultura, així com per a la secció de fabricació de biofiltros i biocombustibles.


Aquesta doble acreditació garanteix que tots els processos relacionats amb la producció, la gestió, la comercialització i el servei al client compleixen amb tots els requisits per obtenir una gran qualitat de producte i de servei, al mateix temps que són respectuosos amb el medi ambient.

Per garantir-ho, Burés Professional SA s'ha sotmès a estrictes controls interns i externs, alhora que s'ha dotat de la més innovadora tecnologia i l'equip humà millor preparat. Especial esment mereix l'esforç per elaborar un procés documentat per al seguiment i el mesurament del control dels impactes ambientals que puguin produir-se, a fi d'eliminar-los o minimitzar-los en la mesura del possible.

Aquest objectiu de millora es va iniciar fa temps amb la fusió de les dues empreses, Productes Energètics i Abonaments (PRODEASA) i Indústries Químiques Sicosa SA (SICOSA) i la seva culminació ha estat la citada acreditació.

Empreses o entitats relacionades

Burés Profesional, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades