Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Suelos sanos con productos para el control de plagas
Anti-Plagues Solc i Insecticida Sòl, de Productes Flower

Sòls sans amb productes per al control de plagues

HorticomNews02/11/2004

2 de novembre de 2004

Anti-Plagues Solc i Insecticida Sòl són uns productes de Flower que s'apliquen per al control d'erugues, rosquillas, cucs grisos, cucs del filferro, alacrà cebollero, miriàpodes (centpeus, milpiés), larves de dípters, típulas i altres insectes de vida terrícola que solen atacar les arrels i coll de les plantes en jardins, gespes i diferents cultius hortícoles.

Anti-Plagues Solc i Insecticida Sòl són uns productes de l'empresa Flower que s'apliquen per al control d'erugues, rosquillas, cucs grisos, cucs del filferro, alacrà cebollero, miriàpodes (centpeus, milpiés), larves de dípters, típulas i altres insectes de vida terrícola que solen atacar les arrels i coll de les plantes en jardins, gespes i diferents cultius hortícoles.

Per a la seva correcta aplicació s'han de distribuir sobre el sòl per tota la zona afectada escampant al voltant de 40-45 grams per cada 10 m2. Per tant, el contingut de la talquera és suficient per uns 75-80 m2 i el de la caixa per uns 175 m2.

Aquest producte està autoritzat per al seu ús domèstic, i la seva presentació en talquera o caixa amb orificis de dosatge permet una còmoda, fàcil i segura aplicació al no entrar en contacte amb el producte la persona que ho utilitza.

Empreses o entitats relacionades

Productos Flower, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades