Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Soluciones al abonado de una sola aplicación
Tacs d'abonament Flowercote

Solucions a l'abonat d'una sola aplicació

HorticomNews21/05/2004

21 de maig de 2004

Productes Flower presenta com a novetats en la seva gamma de fertilitzants un producte que aporta solucions a l'abonat d'una sola aplicació. Són els tacs d'abonament Flowercote, ideal per abonar durant 6 mesos les plantes d'interior i les jardineres exteriors.

Productes Flower presenta com a novetats en la seva gamma de fertilitzants un producte que aporta solucions a l'abonat d'una sola aplicació. Són els tacs d'abonament Flowercote, ideal per abonar durant 6 mesos les plantes d'interior i les jardineres exteriors.

Flowercote abonament en tacs serveix per proporcionar alimentació a les plantes d'interior, de balconada o de la terrassa del seu habitatge. L'aplicació d'un sol tac té una durada de 6 mesos.

Amb l'aplicació de Flowercote tac estarà vostè aportant tots els elements nutritius que necessiten les seves plantes de forma equilibrada, sense risc de danys per a les seves arrels. La formulació dels seus components -d'alliberament controlat- fa que el fertilitzant sigui aprofitat de forma continuada durant mig any.

Es tracta d'un abonament pildorado amb una capa de resina biodegradable, que garanteix la disposició dels elements nutritius en funció de les necessitats de les plantes.

Flowercote constitueix el millor mètode per abonar durant molt temps sense haver d'estar pendent d'aportar abonaments (líquids o sòlids) periòdicament a les nostres plantes. Alimenta constantment durant tot l'estiu, independentment de la meteorologia, proporcionant un creixement regular amb excel·lents resultats. Sense pèrdues per reg. És ideal per a llocs d'accés difícil com a talusos, rocallas i cistells florals penjolls.



Per saber més: www.productosflower.com

Empreses o entitats relacionades

Productos Flower, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades