Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fertilizantes de liberación controlada especial para climas cálidos
Ferticote

Fertilitzants d'alliberament controlat especial per a climes càlids

HorticomNews02/04/2004

2 d'abril de 2004

FertiCote és un fertilitzant d'alliberament controlat fabricat per Bures Professional S.A., recobert per una resina porosa, compost per macro i microelementos solubles d'alta qualitat.

Dins de la gamma d'abonaments de Burés Professional SA, destaca el Ferticote, fertilitzant d'alliberament controlat especialment pensat per a cultius en climes càlids. El 100% dels grànuls de Ferticote estan recoberts per una resina porosa elàstica les propietats de la qual garanteixen una aportació de nutrició gradual i segur durant tot el cicle.


Ferticote està especialment indicat per a vivers de plantes ornamentals, forestals i àrees verdes. La resina recobreix grànuls que estan composts per nitrogen, fòsfor, potassi, magnesi i microelementos i, al contrari que en altres fertilitzants, és elàstica i flexible. D'aquesta manera, els grànuls conserven la seva estructura en alliberar els nutrients i poden realitzar una aportació gradual fins i tot a temperatures altes. A més, aquesta característica permet tenir nivells adequats de nitrogen al llarg de tot el cultiu, la qual cosa garanteix la qualitat de les plantes quant a nutrició.

Una altra característica diferencial del Ferticote és que la porositat de la seva membrana no depèn del seu grossor, sinó d'un agent químic regulador amb el qual es pot estimar amb precisió l'aportació de nutrients. El flux constant de macro i microelementos, a més, garanteix un creixement de les plantes en condicions òptimes.

Ferticote està disponible en diferents formulacions i longevitats (3, 6, 9 o 12 mesos). Destaca la formulació 17-6-8+2MgO + Micronutrientes, en qualsevol de les seves durades. Tots els tipus de Ferticote alliberen una mitjana del 80% del seu nitrogen a una temperatura mitjana del sòl de 25ºC durant la vida prevista de l'abonament. Triant la longevitat més adequada segons el cultiu i l'època,  gràcies a aquest abonament s'evitaran els riscos de cremades per excés de fertilització.

Empreses o entitats relacionades

Burés Profesional, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades