Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fertigreen, la nueva apuesta de Burés Profesional
Abonaments d'alliberament lent especial per a zones verdes

Fertigreen, la nova aposta de Burés Professional

HorticomNews02/02/2004

2 de febrer de 2004

FertiGreen és una gamma d'abonaments d'alliberament lent pensat especialment per a gespes i zones verdes comercialitzada per Burés Professional SA, empresa productora de substrats, terres i abonaments d'alta qualitat. Disponible en quatre equilibris, FertiGreen estimula el creixement i enforteix la gespa, gràcies a l'Estimulina present en la seva formulació.


FertiGreen és una gamma d'abonaments d'alliberament lent pensat especialment per a gespes i zones verdes comercialitzada per Burés Professional SA, empresa productora de substrats, terres i abonaments d'alta qualitat. Disponible en quatre equilibris, FertiGreen estimula el creixement i enforteix la gespa, gràcies a l'Estimulina present en la seva formulació. Totes aquestes característiques situen a FertiGreen com un producte de  referència al mercat de fertilitzants d'alliberament lent per a zones verdes. 

FertiGreen assegura un creixement equilibrat de la gespa, protegint-ho contra els agents externs, les malalties i la falta d'aigua. La seva especial formulació inclou un component, l'Estimulina, que impedeix la lixiviación dels nutrients, aprofitant l'aplicació total del fertilitzant i, en conseqüència, abaratint els costos finals. Tots els fertilitzants de la gamma es comercialitzen en minigránulos, que recobreixen de forma uniforme qualsevol tipus d'àrea verda, penetren ràpidament alliberant el nitrogen, proporcionant una coloració excel·lent en tota la superfície. 

La gamma d'abonaments FertiGreen garanteix l'enriquiment de la gespa i  les plantes verdes gràcies a la correcta relació de Nitrogen (N), Fòsfor (P) i Potassi (K) continguda en cadascuna dels seus quatre equilibris, elaborats de forma específica per a cada estació i exigència. A més incorporen les quantitats adequades de magnesi, ferro i microelementos, segons l'aportació de components que es requereixi. D'altra banda, l'alliberament lent assegura l'aportació suficient de nutrients segons les necessitats de les plantes a cada moment.

FertiGreen és perfecte per a plantació, creixement, manteniment i regeneració de tot tipus de zones verdes, com a camps de golf, vivers forestals i jardins. Està disponible al mercat en quatre equilibris, segons l'època de l'any d'aplicació:

FertiGreen Premium   15-6-15 + 2 MgO
El fertilitzant per a qualsevol tipus de gespa i jardineria, adequat sobretot per a tot l'any, recomanat especialment si es desitja una relació d'abonament nitrogen-potassi d'1:1.

FertiGreen Slow    20-4-10 + 2 MgO
El seu alt contingut en magnesi assegura una excel·lent coloració de la gespa. L'alliberament lent de nitrogen és adequada per a un creixement equilibrat durant 10-12 setmanes.  A més, el lleuger efecte salinizante del sofre actua controlant el pH del sòl.

FertiGreen Resistent   6-4-12s + 6 Fe
La presència de potassi en la seva formulació fa les plantes més resistents al fred, per la qual cosa resulta un producte especialment adequat per a tardor i hivern. Conté a més un 6% de ferro que garanteix una òptima coloració de la gespa.

FertiGreen Esprintadora  14-4-7s  + 3 MgO
Al contrari que el Resistent, el FertiGreen Esprintador està pensat per a les estacions més càlides de l'any. Estimula el creixement de la gespa i assegura una bona coloració, gràcies a la seva fórmula rica en magnesi. Conté la quantitat de potassi adequada perquè la vegetació adquireixi una adequada resistència a la sequera i al desgast.

Empreses o entitats relacionades

Burés Profesional, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades