Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Master Riego S.A. llega a un acuerdo comercial con Riegos Iberia Regaber S.A.
Per a la distribució dels productes Nelson

Master Rego S. a. arriba a un acord comercial amb Regs Iberia Regaber S.A.

HorticomNews29/01/2004

29 de gener de 2004

L'empresa Master Reg S.A. , ha arribat a un acord de col·laboració a nivell comercial amb l'empresa Regs Iberia Regaber S.A., per a la distribució , a nivell nacional, dels productes de la marca Nelson.

L'empresa Master Reg S.A. , ha arribat a un acord de col·laboració a nivell comercial amb l'empresa Regs Iberia Regaber S.A., per a la distribució, a nivell nacional, dels productes de la marca Nelson.

Aquest acord afecta a tots els productes de la companyia Nelson, empresa americana líder mundial en el negoci d'irrigació en jardineria.

L'acord aconseguit és vigent des de principis de 2004 i reforçarà la presència dels productes de Nelsonen el nostre país. L'acord és valorat com molt positiu per les dues companyies espanyoles; per Master Rego S. a. perquè comptarà amb la xarxa comercial Regs Iberia Regaber S.A., que al seu torn veurà millorat el seu portafolio de productes de jardineria. Així mateix ambdues companyies esperen que sigui un acord durador que reporti beneficis a ambdues parts.

Empreses o entitats relacionades

Riegos Iberia Regaber, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades