Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Contactos prometedores en la Feria Internacional de Horticultura
HortiFair, Amsterdam

Contactes prometedors en la Fira Internacional d'Horticultura

HorticomNews11/01/2004

11 de gener de 2004

En la Fira Internacional d'Horticultura "International Hortifair" a Amsterdam, dirigida a un públic especialitzat internacional, la companyia Floragard Vertriebs GmbH für Gartenbau va aconseguir establir contactes prometedors. Van ser sobretot visitants de l'Extrem Orienti i dels països veïns d'Europa de l'Est els que van mostrar gran interès en els substrats de Floragard.

En la Fira Internacional d'Horticultura "International Hortifair" a Amsterdam, dirigida a un públic especialitzat internacional, la companyia Floragard Vertriebs GmbH für Gartenbau va aconseguir establir contactes prometedors.


Van ser sobretot visitants de l'Extrem Orienti i dels països veïns d'Europa de l'Est els que van mostrar gran interès en els substrats que Floragard ven per al cultiu de plantes ornamentals i hortalisses. Així mateix va tenir gran ressonància en països distants l'ampli assortiment de substrats per a jardineria i abonaments per al jardiner aficionat que per primera vegada es van presentar en embalatges internacionals en fins a 15 idiomes diferents.

Amb una quantitat anual de prop de 3 milions de m³ en la secció conjunta de vendes de substrats per a afeccionats i substrats per a professionals el grup empresarial Floragard és capdavanter del mercat europeu.
El volum de producció de les 20 plantes productores plena anualment més de 40.000 càrregues de camió, vagó ferroviari i contenidor marí. Les plantes productores en el nord d'Alemanya disposen d'aproximadament 10.000 ha. de superfície per emmagatzemar torba. Aquests llocs de producció es complementen amb dues fàbriques de torba a Letònia.

Per a l'expansió futura es van fundar en els anys 2002/03 dues plantes productores  addicionals a Àustria i en el sud d'Alemanya. Es crearà una altra planta de substrats en el 2004 en el punt entre Alemanya, França i Suïssa.

Després dels 112 milions d'euros de l'any anterior, el grup d'empreses espera pel 2003 un volum de vendes consolidat de 121 milions d'euros. Per reforçar les activitats d'exportació s'ha augmentat a 110 el nombre d'empleats en la societat distribuïdora establerta en Oldenburg; incloent les plantes productores s'empren - amb fluctuacions estacionals - 700 treballadors.

Actualment Floragard ha format una aliança amb la International Garden Center Association (IGCA) que representa a escala mundial uns 2000 Gardencenter principals. Aquest contracte es va signar el  24.11.2003 en Oldenburg. Preveu que Floragard com a "soci-capdavanter" realitzi amb la IGCA un intensiu intercanvi d'experiències com a base per a futures estratègies conjuntes de màrqueting.

Empreses o entitats relacionades

Floragard Vertriebs GmbH

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades