Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Floragard optimiza la receta de los sustratos «Floradur»
Més avantatges per a un cultiu segur

Floragard optimitza la recepta dels substrats «Floradur»

Mª Carmen Esquerre - ATHO Comunicació31/10/2003

31 d'octubre de 2003

L'absorció de l'aigua de reg i la seva ràpida distribució en el substrat, fins i tot estándo sec, està garantida per l'humectante Instant d'eficàcia reconeguda. I gràcies a una dosi addicional de tots els oligoelementos, els cultius estaran excel·lentment nodrits des del primer moment en els substrats "Floradur".

Amb un humectante excel·lent i una concentració incrementada d'oligoelementos, els substrats "Floradur" de Floragard ofereixen encara més avantatges per a un cultiu segur.


L'absorció de l'aigua de reg i la seva ràpida distribució en el substrat, fins i tot estándo sec, està garantida per l'humectante Instant d'eficàcia reconeguda. I gràcies a una dosi addicional de tots els oligoelementos, els cultius estaran excel·lentment nodrits des del primer moment en els substrats "Floradur".

L'alt contingut de ferro aporta als cultius un color verd intens i suposa una protecció segura contra clorosis. Els substrats "Floradur" de Floragard estan elaborats a força de torba rossa en blocs del nord d'Alemanya, d'estructura estable i amb una capacitat de ventilació especialment elevada per assegurar el creixement sa de les arrels.

Igual que tots els substrats de qualitat de Floragard, "Floradur" està enriquit amb un fertilitzant complex especial amb fórmula 14-16-18. Com a additius per a barreges especials es poden utilitzar argila extra-absorbent granulada o humida, així com fibra de fusta, fibra de coco o fibra de lli. Podrà trobar més informació sobre la gamma de productes Floragard en internet, a la pàgina www.floragard.de.

Empreses o entitats relacionades

Floragard Vertriebs GmbH

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades