Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sustrato para la siembra y para hierbas aromáticas
Amb argila, roca volcànica i Aqua plus

Substrat per la sembra i per a herbes aromàtiques

Marta Coll03/06/2003

3 de juny de 2003

Floragard disposa al seu catàleg d'un substrat especial, llest per iniciar el cultiu d'herbes aromàtiques, com per ex. alfàbrega, farigola o julivert en jardineres o tests. El contingut de nutrients i el valor pH estan adaptats meticulosament a les necessitats d'aquestes herbes, donant lloc a una germinació ràpida i un creixement vigorós.


Floragard disposa al seu catàleg d'un substrat especial, llest per iniciar el cultiu d'herbes aromàtiques, com per ex. alfàbrega, farigola o julivert en jardineres o tests.

El contingut de nutrients i el valor pH estan adaptats meticulosament a les necessitats d'aquestes herbes, donant lloc a una germinació ràpida i un creixement vigorós. Gràcies a la roca volcànica, el substrat és més solt i no s'entolla.

Els minerals argilencs nodreixen la planta amb oligoelementos addicionals i acumula aigua i nutrients. Aqua plus facilita l'absorció immediata i distribució uniforme de l'aigua en el substrat fins i tot quan està sec.

Per saber més: info@floragard.de

Empreses o entitats relacionades

Floragard Vertriebs GmbH

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades