Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Burés y Burés Profesional, dos líneas para llegar a todos sus clientes
Productes per a l'agricultura i la jardineria

Burés i Burés Professional, dues línies per arribar a tots els seus clients

HorticomNews12/05/2003

12 de maig de 2003

Dins del grup Burés existeixen Burés S.A., dedicada a la fabricació i venda especialitzada de productes per la jradinería en gardens, centres de jardineria i grans superfícies, i Burés Professional S.A., que fabrica i comercialitza productes per a agricultura i jardineria i els clients de la qual són vivers, empreses de jardineria pública i privada, magatzems i cooperatives agrícoles.

Per evitar confusions, és necessari remarcar que, dins del grup Burés existeixen Burés S.A. i Burés Professional S. a.

Burés S.A. té planta a Barcelona i es dedica a la fabricació i venda especialitzada de productes per la jradinería en gardens, centres de jardineria i grans superfícies.

Burés Professional S. a. té plantes de fabricació a Girona i Castelló d'Empúries, i fabrica i comercialitza productes per a agricultura i jardineria, buscant una target d'empreses de producció; els seus clients són, principalment, vivers, empreses de jardineria pública i privada, magatzems i cooperatives agrícoles.

Empreses o entitats relacionades

Burés Profesional, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades