Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Amazone y Krone hacen más fácil las tareas de siembra y de siega
Pavelló 8, stand A/B 11-20

Amazone i Krone fan més fàcil les tasques de sembra i de sega

Redacció Intermpresas12/01/2012

12 de gener de 2012

Deltacinco presenta en la FIMA 2012 les últimes novetats de les seves dues grans marques representades al món de la maquinària agrícola: Amazone i Krone. La primera presenta la seva sembradora EDX-6000-2, una nova dimensió en sembradoras monograno, i la sembradora directa de reixes DMC Primera 602. Krone, en recerca de constant innovació, porta a Saragossa la seva rotoempacadora de càmera fixa Bellima, la rotoempacadora encintadora Comprimeixi CF 155 XC –un nou concepte de càmera semi-variable–, i la segadora arrossegada Easycut 3600 CV.

Amazone

La primera de les novetats que Deltacinco presenta de la marca Amazone és la seva nova sembradora monograno EDX-6000-2. D'aquesta forma es completa la gamma de sembradoras monograno ED-X de la marca, explicant ara amb models suspesos de 6 metres d'ample de treball. Els agricultors i empreses de serveis poden decidir-se ara per màquines d'aquest tipus amb o sense sistema d'abonat incorporat i fins i tot amb tremuja d'abonament frental.

La família consta de tres models: a) ED-X 6000-2, un model suspès amb 6 metres d'ample de treball i fins a 12 línies de sembra); b) ED-X 6000-2C, el model suspès amb 6 metres d'ample de treball i 8 línies de sembra, a més amb sistema d'abonat amb tremuja posterior 1.100 litres de capacitat i discos localizadores de l'abonament; i c) ED-X 6000-2FC, un model suspès amb 6 metres d'ample de treball i fins a 12 línies de sembra, a més amb sistema d'abonat amb tremuja frontal de fins a 2.000 litres de capacitat i discos localizadores de l'abonament.

La sembradora suspesa monograno ED-X d'Amazone compta amb totes les innovacions amb les quals expliquen les seves germanes majors arrossegades, com la nova tecnologia de distribució Xpress amb una sola tremuja de llavors que permet majors velocitats de treball de fins a 15 km/h conservant la precisió en la sembra. A més, gràcies a les innovacions tècniques addicionals i una major comoditat de funcionament, el conjunt dels temps s'han reduït molt.

La nova sembradora monogramo ED-X compte ara amb models suspesos de 6 metres d'ample de treball
La nova sembradora monogramo ED-X compte ara amb models suspesos de 6 metres d'ample de treball.
D'altra banda, la sembradora directa de reixes Amazone DMC Primera 602 aporta noves solucions en rendiment i versatilitat. El seu principal avantatge és el cos de sembra amb la reixa Dura Tip de 15 mm d'ampla. Cada reixa de sembra es troba muntada en un sistema de paral·lelogram independent que unit als dos corrons metàl·lics de control de profunditat en V, segueixen perfectament les irregularitats del terreny, adaptant-se a cada moment per mantenir de manera precisa i constant la profunditat de sembra desitjada. Els discos metàl·lics darrere de cada reixa, no solament serveixen per controlar la profunditat, sinó que la seva forma especial serveix per tancar el solc sense compactar el sòl a l'excés.

Una característica innovadora dels cossos de sembra, és el sistema de seguretat Removat, que mitjançant la utilització d'acers elàstics, permet a cada reixa de sembra moure's davant qualsevol obstacle, no solament a dalt i a baix, sinó també lateralment. En la part posterior, una rastella exacta s'encarrega d'anivellar el sòl i cobrir amb terra els solcs oberts per les reixes. La gran tremuja de 4200 litres de capacitat i fàcil ompliment des de la part posterior, li permet una gran autonomia i a més pot equipar-se de manera opcional amb un sistema d'abonat amb sistema de distribució propi.

Sembradora directa de reixes Amazone DMC Primera 602
Sembradora directa de reixes Amazone DMC Primera 602.

Krone

Krone renova completament la seva sèrie KR Classic de rotoempacadoras fins a convertir-se pràcticament en una nova màquina: la nova sèrie Bellima per seguir sent un referent al mercat de rotoempacadoras de càmera fixa amb diàmetre de pacas d'1,20 m. Els canvis no solament afecten a l'estètica de la màquina sinó que són més profunds. Comptant amb la ja provada tecnologia de cadenes i barres en la càmera d'empacat, amb una capacitat excepcional d'agarri sobre el farratge que mantindrà la rotació fins a en les condicions més difícils. Compte a més amb millores en la capacitat de transport de l'acarreador i amb un pick-up de nova generació EasyFlow sense excèntrica que augmenta la capacitat de recollida del material en augmentar la seva velocitat de gir alhora que redueix enormement els costos de manteniment.
La nova sèrie Bellima de Krone compta amb millores en la capacitat de transport de l'acarreador i amb un pick-up de nova generació EasyFlow sense...
La nova sèrie Bellima de Krone compta amb millores en la capacitat de transport de l'acarreador i amb un pick-up de nova generació EasyFlow sense excèntrica.
A Saragossa, Krone presenta la combinació rotoempacadora encintadora Comprimeixi CF 155 XC, que representa un pas avanci sobre les tradicionals rotoempacadoras de càmera fixa i càmera variable que coneixíem fins ara. Els dos conceptes que marquen aquesta nova generació són: el sistema Novogrip, un nou sistema d'empacat format per barres metàl·liques i corretges de goma; i la càmera fixa + semi-variable, un sistema que permet fer pacas de diferent diàmetre (d'1,20 a 1,50 metres) amb una rotoempacadora de càmera fixa. Aquests dos conceptes han estat guardonats amb nombrosos premis durant els últims anys, inclosos dues medalles d'or en la fira Agritechnica. Unit a la introducció d'una encintadora de doble braç perfectament integrada en la màquina, dóna com resultat una màquina que aúna enormes avantatges per a l'agricultor i l'empresa de serveis
Krone presenta la combinació rotoempacadora encintadora Comprimeixi CF 155 XC, que representa un pas avanci sobre les tradicionals rotoempacadoras de càmera fixa i variable
Finalment, i dins de la seva gamma de segadores, Deltacinco porta a la capital aragonesa l'egadora arrossegada Easycut 3600 CV de Krone. Aquest model compta amb el major ample de treball de les segadores arrossegades de la marca: 3,57 metres. La barra de tall de tecnologia i durabilitat més que provada EasyCut compte en aquest model amb vuit discos de sega equipats de sèrie amb el sistema de protecció SafeCut. La situació és familiar per a tots els agricultors: un disc xoca amb una pedra, està danyat i requereix reparació. Oferint màxima protecció, amb el sistema Krone SafeCut no es transfereix la càrrega completa de l'impacte als engranatges.

Empreses o entitats relacionades

Farming Agrícola, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades