Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a COAG impulsará un nuevo proceso de movilizaciones contra la industria láctea

COAG impulsarà un nou procés de mobilitzacions contra la indústria làctia

08/11/2010

8 novembre 2010

Després de la reunió de la Interprofessional Làctia (Inlac) mantinguda a Madrid el passat 5 de novembre, la Coordinadora d'Organitzacions d'Agricultors i Ramaders (COAG) ha decidit impulsar, des de la unitat d'acció amb la resta d'organitzacions agràries i cooperatives, una campanya de mobilitzacions contra les indústries làcties en les principals zones productores.

Els representants de COAG han pres aquesta decisió després de la nova negativa dels representants de la Federació d'Indústries Làcties (Fenil) a presentar un índex de preus de mercat que suposi un canvi en la crítica situació de les explotacions i la nul predisposició a l'acord sobre un contracte-tipus per a la llet de vaca que contempli els costos de producció.

COAG reitera que la situació de preus per sota de cost que arrosseguen els ramaders des de febrer de 2009 és insostenible i que si en breu, no hi ha un radical canvi de tendència, el continu tancament d'explotacions posarà en perill el teixit productiu lacti del nostre país . En aquest sentit, en el si de la Inlac s'ha aprovat demanar una reunió a la nova ministra de Medi Ambient, Medi Rural i Marí, Rosa Aguilar, perquè el MARM intervingui en les negociacions i faciliti un acord satisfactori que garanteixi la viabilitat econòmica de les explotacions.

Empreses o entitats relacionades

Coordinadora de Organizaciones de Agricultores y Ganaderos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades