Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimplas: I+D+i en plástico

Aimplas: R + D + i en plàstic

20/07/2010
Imagen
L'Institut Tecnològic del Plàstic ( AIMPLAS ) és un centre d'innovació i tecnologia situat a València, pertanyent a la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT), que va néixer el 1990 com a associació de recerca sense ànim de lucre d'àmbit nacional i internacional.

Des del seu naixement, AIMPLAS té la vocació de potenciar el contacte directe amb les empreses de tots els sectors vinculats al plàstic per detectar les seves necessitats, assessorar tècnicament i determinar les accions requerides per satisfer-les.

L'envàs i embalatge és el principal sector de consum de materials plàstics, constitueix el 45% del total de plàstics consumits per la indústria transformadora. Per oferir solucions tecnològiques integrals a aquest ampli sector, AIMPLAS disposa d'un laboratori d'envàs i embalatge destinat a l'anàlisi de la funcionalitat per a l'aplicació final del producte i d'una planta pilot dedicada a la fabricació d'envasos i envasat on desenvolupa les seves línies d'R + D + i per a aquest sector.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades