Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Coag crea una bolsa de empleo agrario a nivel estatal

Coag crea una borsa de treball agrari a nivell estatal

10/12/2009

10 desembre 2009

La Coordinadora d'Organitzacions d'Agricultors i Ramaders ( COAG ), ha creat una borsa de treball agrari a nivell estatal per facilitar les contractacions en el camp i coordinar les necessitats de mà d'obra de les diferents campanyes amb les persones disposades a treballar en el sector . Sota el títol 'Sempre amb tu, per a un treball amb garantia', Coag va iniciar el passat 1 de desembre una campanya per tot l'Estat per donar conèixer aquesta iniciativa i promocionar al mateix temps unes bones pràctiques laborals en el sector agrari.

Així mateix, s'han editat 20.000 tríptics informatius que recullen un formulari per empleadors i altres per a treballadors amb l'objectiu que, un cop emplenat, es pugui enviar a les oficines de Coag en els diferents territoris i, passar així, a formar part de la borsa de treball. Tot això es complementa amb 10.000 guies de bones pràctiques en les relacions laborals del sector agrari en què s'informa dels drets i obligacions de tots els actors implicats en el procés de contractació i es respon a les preguntes més usuals.

"En col laboració amb el Ministeri de Treball i Immigració i el Fons Social Europeu, volem conscienciar treballadors i empresaris de la importància de planificar les campanyes, informar sobre tot el procés de contractació en el camp i els recíprocs beneficis que tenen unes bones pràctiques laborals per a tots en un nou escenari en matèria d'ocupació marcat per la crisi ", ha comentat Andoni García, responsable de l'Àrea del Relacions Laborals de Coag.

Empreses o entitats relacionades

Coordinadora de Organizaciones de Agricultores y Ganaderos

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades