Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Floragard presenta en Iberflora su nuevo surtido 2010

Floragard presenta a Iberflora seu nou assortiment 2010

05/10/2009

5 octubre 2010

L'empresa tradicional establerta a la localitat alemanya de Oldenburg, Floragard , pretén donar un gran pas cap a un futur pròsper amb el nou programa de productes 2010 de nou disseny. El nou disseny de l'embalatge de la marca senti precedents. El logotip a la cara frontal garanteix l'immediat reconeixement de la marca, resultant les imatges de plantes grans i sanes atractives i captivadores per al jardiner aficionat.

Els nous símbols són de gran utilitat per al client. Gràcies a una informació inequívoca i perfectament realçada sobre els avantatges, els compradors estan en condicions de valorar ràpidament el profit que proporcionen els substrats Premium de Floragard i de decidir-se pel producte.

Substrats Floragard
Substrats Floragard.
Floragard es presenta a la cita valenciana de Iberflora amb els seus substrats, per als que només s'empren matèries primeres, additius i adobs utilitzats en la producció de substrats per a l'horticultura i jardineria professionals. Els nous substrats de Floragard faciliten la cura de les plantes al jardiner aficionat, fins i tot encara que no tingui bona mà per a les plantes, i les mantenen sanes i en forma. L'additiu natural Flora-Vital és el nou emblema registrat de tots els substrats de la marca Floragard. Aquesta combinació única en el seu gènere d'adobs naturals i potents tònics vegetals proporciona vitalitat i salut a les plantes des del primer moment.

Empreses o entitats relacionades

Floragard Vertriebs GmbH

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades