Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Pita presenta en Salamanca la cosechadora de un surco de Wühlmaus
La recol·lectora de patates Wm 6000 es caracteritza pel seu funcionament silenciós

Pita presenta a Salamanca la recol d'un solc de Wühlmaus

Redacció Interempreses14/09/2009

14 setembre 2009

Promoció d'inversors de treballs agrícoles Pita va participar en la recent edició de Agromaq amb el model de recol d'un solc Wm 6000, de la marca Wühlmaus. Aquesta màquina es caracteritza pel seu rendiment màxim i la seva collita acurada de patates. Pita comercialitza aquest model per al nord del país.

Promoció d'inversors de treballs agrícoles Pita va participar en l'última edició de Agromaq 2009 amb una de les recol d'un solc de la signatura Wühlmaus. En concret, es tractava del model WM 6000 equipat amb un sistema polivalent per a un rendiment màxim i una recollida acurada de patates. Pel que fa a rendiment, la màquina es proposa collir les patates en el menor temps possible. Pel que fa al procés de recaptació, la recol assegura una recollida segura, siguin quines siguin les condicions, així com una qualitat constant d'aquesta hortalissa.


La recol de patates Wm 6000 a la fira Agromaq 2009
La recol de patates Wm 6000 a la fira Agromaq 2009.

Estalvi de combustible i funcionament silenciós

Com prestacions principals d'aquesta recol cal ressaltar la hidràulica de bord, alimentada per una bomba LS Sauer-Danfoss. El sistema Load Sensing subministra la quantitat justa d'oli a tots els elements receptors de manera que s'evita un possible escalfament del mateix. En conseqüència, s'exigeix només la potència necessària per al treball de la màquina, cosa que representa un estalvi de carburant. Un altre avantatge addicional és el particular funcionament silenciós d'aquesta recol. Finalment, la cinta d'herba dimensionada amb un ampli pas facilita un rendiment elevat: els tetons situats en les barres de la cinta d'herba que atrapen tot i, juntament amb les paletes de ressort, separen les últimes patates de les herbes. El sistema de preseparación s'adapta en alçada mitjançant una maneta a la situació de la collita. El model Wm 6000 compta amb una tremuja de 6.100 kg, aproximadament.

Màquines estables amb el mínim pes possible

Tenint en compte l'esforç al qual se sotmeten les recol integrals de patates, és imprescindible una construcció estable, per a una màquina el més lleugera i manejable possible. La concepció de xassís tubular central d'aquesta recol de patates conjuga ambdós criteris. El mínim pes de les collidores i els pneumàtics de gran volum permeten que s'arrosseguin fàcilment en el camp, sense gaire força de tracció, així com l'eliminació de compactacions nocives del sòl.

Característiques tècniques de la recol de patates Wm 6000


Longitud: 7.760 mm

Alçada: 3.500 mm

Pes: 5.550 kg

Capacitat de la tremuja: 6.100 kg. aprox.

Amplada de la tremuja: 1.800 mm

Amplada de la cinta d'herba: 1.000 mm

Superfície de la cinta d'herba: 2,0 m 2

Empreses o entitats relacionades

Promoción de Inversores de Trabajos Agrícolas - Pita, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades