Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Pita comercializa un equipo combinado para laborear el suelo intensivamente
L'empresa Valladolid distribueix maquinària agrícola de firmes internacionals de primer nivell

Pita comercialitza un equip combinat per cultivar el sòl intensivament

Redacció Interempreses11/02/2008

11 febrer 2008

Promoció d'inversors de treballs agrícoles, Pita, SL , empresa de serveis agrícoles, comercialitza una extensa gamma de màquines agrícoles de marques com Roba, Holmer, Gebo i Ortola. A Fima 2008, l'empresa Valladolid arriba amb diversos models de la firma Horsch.
Equip combinat Horsch Tiger ASSOC
Equip combinat Horsch Tiger ASSOC.

L'equip combinat Horsch Tiger AS està concebut per cultivar el sòl intensivament a una profunditat d'entre 10 i 35 centímetres. Aquest model barreja altes quantitats de palla (més de 1.000 tones), de manera que no constitueix cap problema per realitzar un treball de sembra homogeni. Moltes reixes estretes trenquen el sòl i eviten el perillós conreu del sòl. Gràcies a la seva variabilitat en la profunditat de treball, el Tiger s'acomoda a les condicions del sòl i, depenent de les exigències va barrejant i compactant el rostoll. El gran alleujament per l'altura del quadre (85 centímetres de distància entre dents com a mínim) garanteix un treball continuat i lliure d'embussos, també sota condicions difícils. Els discos ajustables anivellen el terreny lliguis que passin les rodes compactadores. Les rodes, de grans dimensions (78 centímetres de diàmetre), pressionen el sòl, deixant-ho de nou estriat, i afavoreixen la posterior consolidació.

Altres eines com, per exemple, la compactadora entre eixos afavoreixen el esmicolament del terreny i aconsegueixen una òptima llit de sembra, amb unes condicions bones per al brot.

A través del quadre muntat de quatre bigues, s'aconsegueix una estreta distància entre línies (20 centímetres) i una gran alçada de passada (85 centímetres d'alçada de quadre i 80 centímetres de distància entre dents).

Sembradora de funcionament suau

Sembradora universal Horsch Aviat DC
Sembradora universal Horsch Aviat DC.

Una altra màquina de Pita a Fima és el model de Horsch Aviat DC, una sembradora universal que presenta una gran amplitud del quadre o xassís i un òptim espai entre components, que garanteix una suau operació, fins i tot en condicions adverses. A més, pot triar entre una gran selecció de diferents eines o elements de cultiu (sistema de discos o dents d'arrossegament) d'acord amb les necessitats. Aquestes eines de conreu creen un llit de llavors perfecta, fins i tot a gran velocitat i són muntats en un quadre o xassís diferent. En aquest model, la profunditat de treball pot ajustar amb ajuda de cilindres hidràulics. D'altra banda, el braç de sembra, amb amortiment integrada, aconsegueix una gran pressió del disc de sembra (de fins a 8 quilos per disc o cos de sembra) i situa la llavor exactament en el lloc desitjat. Una roda de pressió assegura un exacte control de la profunditat i tanca el canal de la llavor, afavorint el seu contacte amb el terra.

Aviat DC compta amb una alta velocitat de sembra (més de 12 km / h), una alta també pressió de reixa (fins a 80 kg / reixa), i uns tancs per llavors amb una capacitat de fins a 3.500 quilos.

A més, l'empresa compta amb altres models de Horsch com l'arada per conreu Focus CS, amb estructura de disc doble, la sembradora arrossegada Sprinter, adaptable a tractors de 150, 220 i 300 CV de potència, o el conreador compacte Terrano FX, que pot utilitzar tant per al cultiu de rostoll com per esponjar el sòl o barrejar les deixalles de collita fins a una profunditat de 30 centímetres.

Empreses o entitats relacionades

Promoción de Inversores de Trabajos Agrícolas - Pita, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades