Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Un vehículo multifunción y las máquinas para césped artificial, protagonistas del stand de Deltacinco en ExpoAlcaldía

Un vehicle multifunció i les màquines per a gespa artificial, protagonistes del stand de Deltacinco en ExpoAlcaldía

11/03/2014

11 de març de 2014

Deltacinco va exposar en ExpoAlcaldía 2014 les últimes novetats de la seva ‘Línia Verda’, especialitzada en la distribució de maquinària per a la construcció i manteniment d'àrees verdes i camps de golf.

Un dels plats forts del stand va ser veure en directe el vehicle multifunció X 30, el més petit de la gamma del fabricant alemany Holder. Es tracta d'un vehicle articulat especialment dissenyat per a empreses de serveis i usuaris municipals. La seva adreça pivotante aporta maniobrabilitat, precisió, estabilitat direccional, ràdios de gir mínims i una transmissió òptima de la força. Les seves mínimes dimensions permeten a aquest equip accedir a garatges i gràcies a un mínim pes pot treballar també sobre voreres.

Com a vehicle multifunció pot intercanviar una gran varietat d'implementos, podent realitzar operacions d'escombratge i neteja, de manteniment hivernal i de sega i conservació de jardins. Per exemple, equipat amb el ‘Easy Clean’ ofereix una amplària d'escombratge de fins a 1.900 mm.

Vehicle multifunció X 30 d'Holder
Vehicle multifunció X 30 d'Holder.
La segona gran novetat de Deltacinco en la fira va ser la seva gamma Verti-Art de màquines destinades al manteniment de gespa artificial. Un error comú és pensar que la gespa sintètica requereix poc manteniment, però la seva atenció regular és fonamental per assegurar un òptim joc i durabilitat. La gamma Verti-Art, fabricada per la signatura holandesa Redexim, garanteix el bon manteniment de la instal·lació esportiva. En aquesta gamma hi ha diferents versions d'equips de descompactación, raspallat, pulverización, neteja, esparcidoras de farcit, regeneració, eliminació d'electricitat estàtica i dispositius de prova que permeten el control de les característiques vitals de les superfícies de gespa artificial.
Gamma Verti-Art de màquines destinades al manteniment de gespa artificial
Gamma Verti-Art de màquines destinades al manteniment de gespa artificial.

Empreses o entitats relacionades

Farming Agrícola, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades