Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La tecnología Horsch desembarca en FIMA de la mano de Pita
Pavelló 1, stand B/27-39

La tecnologia Horsch desembarca en FIMA de la mà de Pita

Redacció Interempresas31/01/2014

Xiula arriba a FIMA amb l'últim de la marca Horsch, sobresortint la sembradora monograno Maestro i la de dents Esprintadora ST, en el camp de la sembra, i el conreador universal Terrano FX pel laboreo del sòl. De la marca ERO, Pita exposa a Saragossa la seva vendimiadora Grapeliner.

Para la sembra, Horsch compta amb les noves Mestre CC i SW pneumàtiques, adequades per a blat de moro, soia, girasol, remolatxa i colza. Tres punts caracteritzen la tècnica de monograno de la Maestro patentada en particular: el sistema únic de dosatge, el dosificador monograno extremadament petit i el control de la qualitat de col·locació. El programari en el terminal Isobus està muntat de tal forma que el conductor pot veure exactament tots els defectes així com els coeficients de variacions per a cada línia.

Una altra novetat és la sembradora de dents Esprintadora, amb amplàries de treball de 3 a 12 metres, resistent, compacta i versàtil. La reixa Duett permet sembrar, fertilitzar i llaurar eficaçment el sòl al mateix temps en una sola passada, així com generar terra fina a la zona de col·locació de les llavors. Les dents de l'Esprintadora retiren eficaçment les deixalles de la collita de l'horitzó de sembra. Amb el seu dipòsit de llavors de gran volum, l'Esprintadora aconsegueix una elevada força de descàrrega. Les reixes de sembra tenen una disposició de tres bigues, amb una distància entre reixes de 25 a 30 cm.

Les sembradoras pneumàtiques Maestro són adequades per a blat de moro, soia, girasol, remolatxa i colza
Les sembradoras pneumàtiques Maestro són adequades per a blat de moro, soia, girasol, remolatxa i colza.
L'última opció la presenta la Ràpid DC / AS, que aporta la tècnica de sembra universal per a totes les condicions: després de la vertedera, l'arada o directament amb rostoll. El principi de la Ràpid (anivellar – consolidar – sembrar – pressionar) permet la col·locació precisa de les llavors en qualsevol circumstància, fins i tot a gran velocitat. Amb la Ràpid AS augmenta encara més la força de descàrrega gràcies a la possibilitat de combinar-la amb la màquina de sembra monograno Maestro.

Joker i Terrano FX, les solucions per preparar el terrè

La Joker d'Horsch resulta ideal per al tractament superficial de rostolls, per a l'estimulació del germen dels cereals autosembrados, la interrupció de la capil·laritat, la barreja dels residus de gran proporció de terra fina en l'horitzó de germinació i, a més, no és propensa a sofrir avaries enfront de grans quantitats de rostoll, fertilitzants, orgànics o cultius mixts. El rastril de disc curt està disponible en el Joker CT per al muntatge de tres punts i com Joker RT, que té un xassís propi de grans amplàries de treball. Es poden aconseguir elevats rendiments per superfície, sobretot amb velocitats de treball fins a 20 km/h.

El conreador universal Terrano FX permet barrejar en totes les profunditats entre 5 i 30 cm
El conreador universal Terrano FX permet barrejar en totes les profunditats entre 5 i 30 cm.
D'altra banda, el conreador universal Terrano FX, compacte de tres bigues, permet un enorme ventall d'aplicacions –tant per al tractament pla de rostolls com per barrejar la terra de manera intensiva–. Barreja a la perfecció en totes les profunditats entre 5 i 30 cm. Gràcies al marc de 85 cm d'altura i a la distància entre reixes de 30 cm, el Terrano és capaç de barrejar homogèniament tots els residus de collita sota les condicions més difícils.

La verema té el seu espai gràcies a les potents ERO Grapeliner

La verema es limita a poques setmanes a l'any. Perquè es pugui utilitzar la vendimiadora de forma òptima, les ERO estan pensades per tenir longevitat així com poca necessitat de manteniment i reparacions. Però no només això, ja que també destaca el seu comfort, amb un ús fàcil, així com un tractament acurat de ceps i raïm que tenen la mateixa importància i són molt considerats en la fabricació de les màquines de la marca alemanya.

foto

Empreses o entitats relacionades

Promoción de Inversores de Trabajos Agrícolas - Pita, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades