Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Deltacinco no falta en Agritechnica de la mano de Amazone y Krone
L'arada suspesa i arrossegat Cayron 200, per a tractors fins a 240 CV, va ser una de les grans novetats d'Amazone en Agritechnica

Deltacinco no falta en Agritechnica de la mà d'Amazone i Krone

Redacció Interempresas09/12/2013

Deltacinco va estar representada una vegada més a Hannover a través de les seves dues marques de capçalera, Amazone i Krone, per els qui Agritechnica és el seu saló de referència. Entre les novetats d'Amazone van destacar l'arada suspesa i arrossegat Cayron 200; la sembradora Cirrus 6003; i el nou pulverizador autopropulsado Pantera 4502. Krone, per la seva banda, va presentar la nova sèrie de remolcs d'ensilado TX; una versió renovada de la seva rotoempacadora Fortima F 1250; i dos nous models de la seva famosa segadora autopropulsada BigX.

Amazone presenta novetats en laboreo de sòl, tecnologia de sembra, protecció de cultius i abonadoras

L'arada suspesa i arrossegat Cayron 200, per a tractors fins a 240 CV, va ser una de les grans novetats d'Amazone en Agritechnica. Disponible amb 5 i 6 vertederas, compta amb una protecció contra sobrecàrrega mitjançant cargol fusible. Amb una altura de xassís de 83 cm i una distància entre cossos d'un metre, garanteix el flux del material fins i tot en rostoll de blat de moro. Disposa d'una sola roda per al transport i el control de profunditat. El conreador Cenius TX tampoc va faltar a la cita, en aquesta ocasió amb el model 6003-2TX Super. Amb una distància entre solcs de 28 cm i una altura lliure al xassís de 80 cm, possibilita les operacions amb o sense corró i disposa d'ajuda hidràulica a la tracció. El Cenius explica ara amb un nou sistema de protecció contra sobrecàrregues, més resistent, fins als 600 kg de pressió.

Imagen

En el terreny de la sembra, Amazone va presentar la sembradora Cirrus 6003. Amb una tremuja de 4.000 l i equipada amb les noves rodes Matrix de compactació (perquè la llavor quedi uniformement posicionada), permet amplàries de treball de 3 a 6 m. Aquest nou model també està disponible en versió combinada amb abonament i amb lector de flux de llavor, i amb possibilitat d'incorporar rastella exacta o de corrons.

En pulverización, la novetat va venir de la mà del nou Pantera 4502. Amb un tanc de 4.800 l, el seu motor turbo diésel conforme a la regulació d'emissions Tier IIIB no necessita Ad-Blue. Disposa d'un tanc d'aigua neta de 500 l i permet una amplària de treball fins a 40 m. L'UX 11200 també va incorporar novetats en Agritechnica. Entre elles destaca la nova bomba de 380 l/min per al model UX Special; les llums individuals incorporades en cada filtre; i l'ajuda hidràulica a tracció, que permet augmentar fins a un 30% la capacitat de tracció del pulverizador.

L'arada Cayron 200 va protagonitzar una de les novetats d'Amazone en Agritechnica 2013
L'arada Cayron 200 va protagonitzar una de les novetats d'Amazone en Agritechnica 2013.

Finalment, en fertilització es va presentar l'abonadora ZA-TS. Amb una amplària de treball de 54 m, permet abonar a 30 km/h amb una caiguda de material de 10,8 kg/s, o el que és el mateix, es pot abonar fins a 50 ha/h. Els agitadors paren al moment en què existeix un embús i avancen en sentit contrari, en cas que no se solvent salta una alarma acústica en l'ordinador del tractor. El sistema Switch Point (tancament automàtic de capçaleres per GPS) permet a més un solape òptim en l'abonament, garantint per tant una excel·lent distribució del mateix.

Krone

Entre les novetats presentades en Agritechnica pel fabricant alemany Krone va destacar, per la seva espectacularitat, la nova sèrie de remolcs d'ensilado TX. Dels quatre models, els dos més petits (TX 460) compten amb una capacitat de 46 m3, un dels quals (TX 460 D) disposa de dos corrons de descàrrega. El remolc ve amb dos eixos de sèrie, un segon eix direccional passiu i un d'opcional direccional actiu. Amb una banyera un 15% més lleugera, disposa de 2 m3 més de capacitat que els remolcs tradicionals. El seu centre de gravetat elevat permet disposar a més d'una gran estabilitat. Els dos models més grans, de 56 m3, compten amb tres eixos de sèrie, el primer i tercer direccionals passius. Paral·lelament, Krone va presentar la versió de calibratge automàtic en temps real del sistema CropControl a través d'enllaç entre el propi remolc de càrrega TX equipat amb sistema de pesat. El sistema compara constantment els dos valors, realitzant automàticament el calibratge entre les dues màquines.

Imagen

La rotoempacadora de càmera fixa Fortima F 1250 es va presentar a Hannover amb un nou disseny exterior; un nou pick-up sense excèntrica EasyFlow de 2,05 m; amb nou atador de 4 cordes; electrònica Confort amb terminal Beta compatible amb Isobus; i terminal CCI200 opcional. Tampoc va passar inadvertida l'empacadora geganta Big Pack 1290 HDP II, amb pick up actiu de sèrie; un total de vuit atadores; i armaris de corda abatibles hidràulicament amb capacitat per 54 cabines. Però especialment va destacar la nova família Comprimeixi X-Treme, reforçada per treballar en condicions més difícils. Aquestes rotoempacadoras disposen de pues pick up de 5,5 a 6 mm, corretges de goma en càmera fixa de 115 a 147 mm i en càmera variable de 90 a 115 mm; barres realitzades de material millorat; i opcionalment amb lligat de malla i plàstic.

Entre les màquines mostrades en el stand gegant de la multinacional alemanya no van faltar les seves segadores, començant per les frontals de 3,6 m Easy Cut F 360, amb quatre nous models (estàndard, muntanya, mayales i corrons). El solapamiento en el treball amb les segadores Easy Cut 1000 resulta ara encara millor en qualsevol condició. Entre les segadores de discos la novetat va ser el model B 890. Amb una amplària de treball de 8,6 a 8,9 m, compte també amb un nou disseny exterior, la possibilitat d'ajustar manualment el solapamiento amb la segadora frontal, és més compacta i lleugera, i és possible el seu magatzematge en posició de transport. També va haver-hi novetats quant a les segadores autopropulsadas, amb la presentació de BigX 480 i 580. Aquests dos nous models porten el sistema VariStream de sèrie; control de tracció amb sistema ASR; picador de 20, 28 o 40 fulles de 630 mm d'amplària; dipòsit de combustible d'1.500 l + 130 l d'AdBlue; i un eix davanter patentat tremendament compacte, amb una amplària de 3 o 3,1 m.

Els nous models de segadora autopropulsada Big X va encuriosir de molts visitants en Agritechnica
Els nous models de segadora autopropulsada Big X va encuriosir de molts visitants en Agritechnica.

Entre les novetats en equipament destaca el sistema de càrrega automàtic LaserLoad, format per una càmera 2D més un sistema làser 3D per seguir el contorn de la caixa del remolc. El sistema de guia automàticament el tub de descàrrega per evitar fallades del propi operador. Una altra novetat és el sistema d'afilat automàtic SpeedSharp, el més ràpid del mercat, per afilar 23 fulles alhora, sempre fora de la zona de perill per evitar qualsevol risc d'incendi.

Empreses o entitats relacionades

Farming Agrícola, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades