Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Iberlact VC, la gama de equipamiento para el sector vitivinícola
Un dels equips més destacats de la gamma Iberlact són les seves pasteurizadores de vi

Iberlact VC, la gamma d'equipament per al sector vitivinícola

Redacció Interempresas04/02/2013
Al costat dels altres departaments i partint de la gamma alta d'equips 'pharma & làctics', Iberlact ha desenvolupat els equips per al sector vitivinícola tenint com a objectiu no reduir la qualitat constructiva dels seus equips. Dins de la gamma Iberlact-VC es troben nombrosos equips per a aplicacions com: tancs d'emmagatzematge amb addició i ajust de gas i pH; compactes de recepció (trazabilidad); desaireadores; prefiltración de polpa i hollejos; desbacterización de vins i mosts; reducció o ajust del percentatge de glucosa; reducció o ajust del percentatge d'alcohol; ajust de brix en continu; concentradors de most i vi; pasteurizadores i esterilizadores; producció de vi sense alcohol; recuperació d'aromes; i dosatge en continu d'auxiliars.

Pasteurizadores de vi

Un dels equips més destacats de la gamma Iberlact són les seves pasteurizadores de vi, que es dissenyen i fabriquen segons els requeriments del client, amb bescanviador de calor de plaques, amb bescanviador tubular, de funcionament manual, semiautomàtic, completament automàtic, amb compliment de normativa FDA, etc.

Els equips es dissenyen en funció de l'espai existent i van premontados sobre un bastidor, amb el que la seva connexió i engegada són pràcticament immediates.

Pasteurizador de vi Iberlact
Pasteurizador de vi Iberlact.

Tancs d'emmagatzematge i de procés

Iberlact disposa de la qualificació ISO per a la fabricació de tota la gamma de sitges, dipòsits, tancs d'emmagatzematge, fermentadores i tancs de procés, que es dissenyen en grandària i capacitats específiques per a cada client i projecte, sota la normativa que es precisi (CE, 3A, FDA o unes altres).

A més, proporcionen la millor tecnologia per a magatzematge i tractament de tot tipus d'ingredients, ja siguin sòlids, en pols, granulados o líquids. Els tancs poden ser sanitaris, enchaquetados, amb agitador superior o lateral, amb transmissor de nivell, aïllats, etc.

La gamma inclou sitges d'emmagatzematge, tanc de barreja, tancs de procés, fermentadores sanitaris, reactors de fermentació grau CE, FDA o Pharma.

foto

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades