Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a EuroVin, el software que evoluciona con el sector

EuroVin, el programari que evoluciona amb el sector

29/01/2013

29 de gener de 2013

Visual Programari va ser la primera empresa a desenvolupar un ERP que aporta una solució íntegrament pensada per al sector vitivinícola, i que dóna resposta a les necessitats d'informació i organització de totes les àrees d'un celler. Des de la seva primera instal·lació en 1994, Visual Programari ha dedicat els seus esforços a mantenir a EuroVin com a referent per a la indústria vitivinícola, incorporant quantes millores ofereixen els múltiples i ràpids canvis tecnològics.

Amb instal·lacions en la pràctica totalitat de denominacions d'origen espanyoles, a més d'en importants cellers d'Amèrica llatina, i 20 anys al servei del sector, el seu equip humà posseeix un complet coneixement de la problemàtica concreta del sector. La trazabilidad forma part d'EuroVin des del seu naixement, no com a resposta a un reglament, per aquell temps inexistent, sinó com a conseqüència lògica del desig de dotar als enólogos d'una eina vàlida per al correcte acompliment de les seves funcions. A més de complir sobradamente amb les exigències del reglament europeu 178/2002, EuroVin aporta la trazabilidad documental exigida per les estrictes normes d'homologació ISO, i permet aplicar sense esforç sistemes APPCC de control i portar a l'empresa feia un sistema de gestió de la qualitat, la qual cosa permet als cellers que ho utilitzen rebre la corresponent certificació.

Utilitzar un sol programa per cobrir des de la gestió de finques fins a la venda del vi permet als cellers disposar en tot moment de tota la informació necessària totalment integrada, permetent als equips directius de cadascuna d'elles centrar-se en l'anàlisi de les dades, al mateix temps que s'eliminen duplicitats d'informació i treball, i s'agilita enormement l'anàlisi de qualsevol dada.

Imagen
EuroVin està compost per una sèrie de mòduls que poden ser adquirits a mesura de les necessitats i possibilitats de cada celler. Gràcies a aquesta modularidad, i a la seva tarifa de preus escalada, EuroVin està funcionant en tot tipus de cellers, des de petits elaboradors familiars, fins a grans companyies amb importants quotes de mercat nacional i internacional.

Els circuits principals són els següents:

  • Gestió de finques
  • Verema i declaracions de collita i producció
  • Processos d'elaboració i pràctiques enológicas
  • Confecció de llibres, models oficials i liquidació d'II.EE.
  • Aprovisionament i estocs
  • Circuit de vendes
  • Gestió financera

A més Eurovin és un programari viu i en constant evolució que es connecta sense problemes amb tot tipus de dispositius i automatismes (bàscules, refractómetros, analitzadors digitals, línies d'embotellat/etiquetatge, etc…).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades