Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Una nueva despalilladora-estrujadora, gran novedad de In Via en Enomaq
Pavelló 4, stand A/e 27-32

Una nova despalilladora-estrujadora, gran novetat d'In Via en Enomaq

Redacció Interempresas25/01/2013
Indústries Via no falta a la seva cita amb Enomaq i presenta algunes de les seves últimes novetats incorporades al seu ampli catàleg de productes. Destaca la despalilladora-estrujadora, model 60, per un despalillado tipus canastra professional. A més, en el stand també es poden trobar alguns dels dépositos apilables d'acer inoxidable que comercialitza i el nou sistema de clarificació de mosts ViaMost.
Amb una estructura realitzada completament en acer inoxidable AISI 304 i punt de recolzo en nylon amb tancament de clau, la despalilladora-estrujadora, model 60, permet un despalillado tipus canastra professional amb profund forat i la superfície estampada embastat. La dimensió del forat és d'un diàmetre de 24 mm (baixa comanda es poden realitzar de 18 a 32 mm), mentre que el diàmetre de la cistella de despalillado és de 300 mm. La cistella se subministra amb un cargol de cautxú per introduir el raïm cap al corró i per netejar la màquina.

L'altura de descàrrega sota corrons és de 430 mm, mentre que en muntatges sense els corrons de 710 mm. Amb una longitud total d'1.600 mm, el corró és de goma amb perfil circular, de 550 mm de longitud, amb dos volants per ajustar la distància entre corrons. L'eix del despalillado també és d'acer inoxidable amb puntes de goma. El motor és d'1,8 kW, amb variador de velocitat electrònic, amb un inversor que treballa a la velocitat de l'eix de despalillado. El panell de control està muntat sobre un suport per facilitar el rentat i la neteja del sistema. L'alimentació necessària és de 380V 50Hz trifàsica o monofásica 220V 50Hz. La velocitat és variable des de 450 fins a 650 rpm. Per a la neteja, la tremuja pot obrir-se amb pistó de gas, sent l'eix i el cèrcol desmuntables. Els corrons poden obrir-se, i tots els engranatges que estan en contacte amb els raïms estan fets d'acer inoxidable AISI 304, de fàcil accés i fàcil neteja.

Despalilladora, model 60, d'In Via
Despalilladora, model 60, d'In Via.
In Via presenta també en Enomaq els dipòsits apilables quadrats, fabricats en inox 304, amb boca superior i vàlvules inox frontal. Es tracta de dipòsits que permeten el fàcil apilamiento a través de toro, amb reforç inferior, garanteixen estabilitat i estalvien espai en el magatzematge del vi, oli, etc. La seva estructura està específicament dissenyada per aprofitar el màxim d'espai. Existeix la possibilitat d'incorporar als dipòsits accessoris com a aixetes de nivell, aixetes sacamuestras, boca inferior, etc.
Dipòsits apilables en inox 304 d'In Via
Dipòsits apilables en inox 304 d'In Via.
Finalment, no falta a Saragossa el nou sistema de clarificació de mosts d'In Via: ViaMost. Amb ell es pot aclarir mosts en temps rècord; sense bentonites, ni productes químics; sense refrigeració de most, funcionant a temperatura ambienti; amb un gran aprofitament del most; màxima aportació d'aromes; un fàcil maneig i trasllat; i un consum mínim de nitrogen. Per a produccions entre 100 i 400 hl/h.
ViaMost, el nou clarificador de mosts
ViaMost, el nou clarificador de mosts.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades