Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a TDI presenta en Enomaq sus últimas novedades en analítica para enología
Pavelló 4, stand C/D 12-22

TDI presenta en Enomaq les seves últimes novetats en analítica per a enologia

Redacció Interempresas25/01/2013
Un any més, TDI, Tecnologia Difusió Ibèrica, està present en Enomaq. En aquesta ocasió, la companyia barcelonina presentarà en la seva stand de 117 metres quadrats els seus dues grans novetats per aquest any: els últims models de Miura i Bacchus 3.
D'una banda, l'analitzador automàtic Miura compta amb un sistema de movimentación rotatori. La relació qualitat preu i prestacions que ofereix són superiors als sistemes 3 eixos (XYZ) convencionals. No precisa un ajust a l'inici de cada sèrie. A més, proporciona un rentat automàtic de cubetes de reacció i anàlisi amb el que garanteix l'autonomia analítica contínua i suposa un estalvi important en temps i fungibles d'un sol ús. Gràcies al seu fotòmetre d'alta qualitat no és necessari realitzar alineaments entre les sèries durant la rutina. Altres sistemes del mercat s'han d'anar corregint per intentar contrarestar les baixes qualitats dels fotòmetres incorporats.

El sistema fluídico és un altre dels punts millorats respecte als seus antecessors o competidors. El Miura incorpora un pistó ceràmic amb un rang molt més precís (0-500 μl), amb el que és capaç de dosar fins a 1 μl de mostra. Això garanteix el baix consum en tots els paràmetres, a diferència d'altres models que no poden baixar dels 2-3 μl de dosatge. L'agulla que inclou, fabricada en teflón, compta amb sistema antixoc per minimitzar accidents i està concebuda per ser canviada pel propi usuari.

Analitzador automàtic Miura
Analitzador automàtic Miura.
Com la resta de la gamma, el nou Miura incorpora refrigeració de la zona de reactius. Les últimes tecnologies que aplica TDI en la fabricació dels seus reactius fan que aquests siguin molt més estables que abans; no obstant això, està demostrat que un bon sistema de refrigeració retarda l'envelliment dels mateixos. Una altra gran virtut que diferencia al MIURA dels seus homòlegs del mercat és la seva alta qualitat en els components electrònics. Per exemple, hi ha una carta electrònica específica per a les diverses funcions: movimentación, lectura, fluídica, etc. El conjunt resulta molt més robust, doncs cada carta electrònica té la seva pròpia funció assignada.

Bacchus 3, l'altra gran aportació per al món del vi

Una altra de les grans novetats que TDI exposarà en Enomaq és el nou Bacchus 3 MultiSpec (IRTF-UV-Vis). Entre les seves principals característiques destaca el seu disseny modular, ja que el Bacchus 3 està compost de diferents mòduls per facilitar la seva ràpida i fàcil reparació o substitució, disminuint considerablement els costos de manteniment. Gràcies a la seva concepció i disseny compacte permet la possibilitat de poder traslladar l'equip sense necessitat de personal específic i d'aquesta forma situar-ho en el lloc més adequat, ja sigui en recepció o en laboratori. Així mateix, la seva àmplia biblioteca de calibratges facilita el desenvolupament de nous paràmetres sense costos afegits.

El Bacchus 3 és l'únic analitzador enológico dotat d'interferòmetre del tipus Michelson, d'escombratge ràpid i desplaçament pneumàtic per matalàs d'aire generat pel propi equip. A més del detector estàndard, porta un detector d'infraroig proper i un altre detector de l'interval Visible-NIR, controlant instantàniament l'excés de vapor d'aigua en l'ambient i el control de l'energia. Incorpora a més alineament automàtic i alineament digital continuo, miralls massissos tallats en blocs d'alumini, font infraroja de ceràmica i refrigerada per aire i convertidor analògic-digital de 24 bits reals d'alta velocitat.

El nou analitzador enológico Bacchus 3
El nou analitzador enológico Bacchus 3.

Empreses o entitats relacionades

Tecnología Difusión Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades