Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a CCR propone contenedores en alquiler para la industria del vino

CCR proposa contenidors en lloguer per a la indústria del vi

22/01/2013

22 de gener de 2013

CCR, referència europea en el lloguer d'IBC i cubes d'acer inoxidable, proposa les seves unitats de 800 i 1.000 litres per a l'emmagatzematge i transport de vi a orri i altres begudes espirituosas.

Dits contenidors, construïts en acer inoxidable 304 i/o 316L, suporten una pressió de fins a 2bar i estan equipats amb un sistema de seguretat. Diferents connexions allotjades en la tapa superior i un buidatge en 2" DIN completen un equipament que pot adaptar-se en funció de l'operativa de cada client. Aquestes unitats amb la seva pertinent homologació CE, són de fàcil neteja i manutenció, podent apilar-se a dues altures plenes i a tres buides, amb el consegüent estalvi d'espai en el magatzem.

Imagen
Amb les diverses fórmules de lloguer a curt, mitjà o llarg termini que proposa l'empresa, el client sempre disposa de l'última tecnologia i la quantitat de contenidors apropiats durant el temps necessari. L'experiència de CCR després de molts anys de presència al mercat i la seva política de disponibilitat permanent i immediata, li permetrà abordar amb total tranquil·litat l'emmagatzematge i transport dels seus productes líquids en condicions de màxima asèpsia i seguretat alhora que li ajudarà a reduir costos.

Empreses o entitats relacionades

HOYER Special Logistics

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades