Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rotas Ibérica lleva el glamour a Enomaq con la nueva etiqueta con brillante
Pavelló 5, stand B/C 17-22

Trencades Ibèrica porta el glamur a Enomaq amb la nova etiqueta amb brillant

Redacció Interempresas12/02/2013
L'etiqueta amb brillant és un producte especial Trencades que es diferencia notablement de les altres etiquetes del mercat cridant l'atenció del consumidor pel brillant aplicat que dóna valor afegit. Es pot aprofitar la tonalitat per a efectes metal·litzats molt reals o bé cobrir total o parcialment amb colors lluentors, semi-lluentors, mat, aterciopelados, etc. També es pot combinar amb altres efectes estètics i/o especials.
La nova etiqueta amb brillant de Trencades permet relleus molt més alts i duradors que en les etiquetes habituals. Les etiquetes mateixes presenten un grossor molt elevat.

Es tracta d'una làmina metàl·lica flexible, de tonalitat plata brillo. El material és específic per a la particular decoració amb brillant. Les etiquetes obtingudes són generalment destinades a productes d'alta gamma, generalment vins, espumosos i licors. Els avantatges les trobem en l'alt grau de lluentor (quan és requerit); bona estabilitat dimensional; alta resistència a la tracció, a trencaments i rigidesa; possibilitat de relleus molt marcats i duradors; un elevat grossor de l'etiqueta; i l'alt valor afegit que ofereix al producte.

Imagen
L'adhesiu és permanent transparent, amb una composició de dispersió acrílica. Ofereix una excel·lent transparència, estabilitat UV i bona resistència a l'aigua després de l'etiquetatge. A més té bones propietats d'adhesió i resistència a la calor. Durada de 2 anys des de la seva producció a 20 °C i H.R. 50%.

El format en què Trencades ofereix aquestes etiquetes és en un rotllo per a la seva aplicació automàtica. La quantitat aproximada és d'unes 1.000 etiquetes per bobina, segons format. Per cuidar el producte s'embala en caixes de 2-3 rotllos i cada rotllo és protegit per un sistema especial que ho subjecta evitant danys accidentals durant el transport.

Actualment, i malgrat la seva recent introducció al mercat, ja existeixen tres cellers que estan utilitzant les etiquetes amb brillant Trencades. Es tracta de les marques italianes Borgo Molino, La Tordera i Fantini.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades