Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Trébol Group presenta soluciones de codificación y marcaje
Pavelló 5, stand D11

Trèvol Group presenta solucions de codificació i marcatge

Redacció Interempresas22/01/2013
Trèvol Group, distribuïdor oficial dels equips Hitachi a Espanya i Portugal, es presenta en Enomaq 2013 oferint la seva àmplia gamma de sistemes de codificació i marcatge adaptats al sector vinícola i oleícola.

Nova sèrie Hitachi RX

Per a la impressió en embalatge primari com a ampolles de vidre o PET per a dates de caducitat, fabricació i codis de trazabilidad, presenten la seva reeixida sèrie RX-S. Els equips Hitachi són els únics inkjet fabricats a Japó, on els estàndards de qualitat són els majors del món, oferint unes característiques d'impressió que els situen a l'avantguarda del mercat. L'elecció de la sèrie Hitachi RX es pot justificar per:

- En un sector on es treballen amb velocitats de producció molt elevades, és un nou programari d'alta velocitat que permet imprimir fins a un 35% més ràpid amb alta qualitat d'impressió. Fins a 2513 caràcters per segon.

- La més fiable i robusta de totes les impressores inkjet del mercat. Els equips Hitachi són els únics que ofereixen 5 anys de garantia.

- La impressora amb el consum més baix de dissolvent, reduint de forma dràstica els costos operatius de marcatge: 1,5 ml/hora amb tintes lliures de MEK.

Imagen
- Àmplia gamma de tintes de gran qualitat garanteixen l'adherència en materials com a vidre, PET, capsulas, etiquetes impermeables i en condicions ambientals d'humitat.

- Impressora amb pantalla tàctil de sèrie. Amb una pantalla a color de 10", el seu maneig és tan senzill que captiva als operaris de les plantes de producció.

- Respectuós amb el medi ambient: única empresa de marcatge neutre en emissions de CO2.

- Capacitat d'imprimir fins a 5 línies de text.

- Possibilitat de fins a 6 metres de mànega per a aplicacions més complexes, garantint flexibilitat i adaptabilitat a qualsevol línia de producció.

Marcatge d'embalatges amb HP

Addicionalment a Hitachi i com a complement a est, Trèvol Group presenta impressores basades en tecnologia HP (Hewlett Packard) per al marcatge de caixes d'embalatge com un substitut a l'etiqueta amb clars avantatges sobre ella. Els principals beneficis de la tecnologia HP són la gran qualitat de la impressió, el baix cost de marcat, la neteja i l'absència de manteniment, ja que cada vegada que es canvia un cartutx, es reemplaça el capçal complet.

Els diferents controladors que ofereix la solució HP permeten imprimir des de les aplicacions més senzilles, fins a les més complexes, assegurant una completa connectivitat en xarxa i altres dispositius externs.

foto

Empreses o entitats relacionades

Trébol Group, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades