Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grupo Vento desarrolla un nuevo sistema para obtener vino sin alcohol

Grup Vento desenvolupa un nou sistema per obtenir vi sense alcohol

09/01/2013

9 de gener de 2013

Imagen

La companyia valenciana Grup Vento ha desenvolupat un sistema de deconstrucción del vi mitjançant el qual se separen els components essencials del mateix en quatre parts, la qual cosa permet produir vi sense alcohol sense perdre la resta de qualitats organolépticas del producte. Durant el procés d'evaporació i destil·lació s'aconsegueix separar el vi en quatre dels seus components essencials; els sulfurosos, les aromes volàtils, l'alcohol i els olis essencials.

El procés de destructuración del vi està basat en una combinació d'evaporació, destil·lació i desulfitación a temperatura baixa que permeten combinar les parts resultants i obtenir una beguda a força de vi sense alcohol, amb una graduació alcohòlica ajustada o un brou més aromàtic i amb menys quantitats de SOTA2. A més, aquest sistema permet millorar la composició d'anyades que per uns motius o uns altres no hagin sortit com l'enólogo esperava.

L'increment de la demanda de begudes sense alcohol ha augmentat durant els últims anys sobretot gràcies al camí recorregut per la cervesa sense alcohol. Es tracta d'un producte amb gran potencial de desenvolupament al mercat dels països àrabs i el de les persones que no poden prendre alcohol per prescripció mèdica com els diabètics i les embarassades.

Actualment Grup Vento ja ha desenvolupat una planta pilot i es troba en converses amb diversos cellers valencians per implantar el sistema. A més la companyia ha obert delegació a França que és un dels països amb més potencial en la indústria vitivinícola i amb relacions més estretes amb els països àrabs.

Empreses o entitats relacionades

Ingenieria Para El Desarrollo Tecnológico, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades