Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Krone establece un nuevo récord con su rotoempacadora Comprima F 125 CX

Krone estableix un nou rècord amb el seu rotoempacadora Comprimeixi F 125 CX

29/10/2012

29 d'octubre de 2012

La rotoempacadora de Krone –marca representada a Espanya per Deltacinco–, model Comprimeixi F 125 XC, ha aconseguit fer 149 pacas en una hora, marcant així un nou rècord mundial. Aquesta nova fita va ser establert el passat 21 d'agost en una parcel·la de 35 hectàrees de blat a l'est d'Alemanya. L'operador va ser Ewald Vehring, professor tècnic agrícola en l'Institut Deula, al nord d'Alemanya. L'esdeveniment va ser cobert per les revistes agrícoles alemanyes DLZ i Agrarheute.

La prova va començar a les 12:05 hores i va acabar exactament 60 minuts més tard. Es va ajustar la densitat més alta i es van aplicar 3 capes de xarxa a cada paca d'1,2 metres de diàmetre. La màquina es va detenir a les 13:05 hores exactament i el comptador indicava 149 pacas, la qual cosa es tradueix en una mitjana de 2,5 pacas per minut. Dit d'una altra manera, 28 tones de palla de blat en un hora.

Imagen
Ewald Vehring va celebrar immediatament amb l'equip Krone aquest nou rècord mundial en el camp: “Aquests 60 minuts van ser molt estresantes pel meu, malgrat ser un expert en empacadoras. Quan a la mitja hora vaig veure per primera vegada el comptador, ja tenia 7 pacas per sobre del rècord anterior. Va ser llavors quan vaig saber que anàvem a establir un nou rècord mundial”.

Empreses o entitats relacionades

Farming Agrícola, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades