Instrumentos Testo, S.A. - Altres equips de mesurament de pressió

Testo Pocket Line

Mesuradors de butxaca: per a mesuraments estables i precises en climatització

Fotografia de Mesuradors de butxaca
Els instruments Testo de la gamma Pocket Line són apropiats per a mesuraments ràpids i exigents en aplicacions diàries en els sectors de la calefacció, la ventilació i l'aire condicionat. Tots els instruments són senzills d'usar, manejables i tan petits que caben en qualsevol butxaca de camisa o pantalons.

Els instruments de la gamma Pocket Line poden mesurar diferents paràmetres. Així, el model Testo 810 mesura la temperatura ambienti i la temperatura superficial per infrarojos; el Testo 610, humitat i temperatura ambienti; Testo 606-1, humitat en materials; Testo 606-2, humitat en materials, humitat i temperatura ambienti; Testo 510, pressió diferencial; Testo 511, pressió absoluta; Testo 460, rpm; Testo 540, intensitat de llum; Testo 410-1, velocitat, temperatura; i el model Testo 410-2 mesura la velocitat, la temperatura i la humitat.

A més, els seus pràctics accessoris permeten transportar o manejar de diverses maneres aquests instruments, que es lliuren amb un protocol de calibratge: la tapa acoblable protegeix el visualitzador i les tecles contra possibles cops i el desgast diari; si l'operari no desitja portar-los en la butxaca, pot fer-ho mitjançant l'estoig de cinturó o la cinta de nina.

D'altra banda, els models Testo 905-T1 (temperatura per immersió/penetració), Testo 905-T2 (temperatura superficial), Testo 405 (velocitat i temperatura), i Testo 605 (humitat i temperatura ambienti) són particularment adequats per a mesuraments en llocs de difícil accés: el visualitzador giratori facilita la lectura dels valors en qualsevol posició i el clip de subjecció serveix per transportar-los amb total seguretat.