Small Forms Systems, S.L. (SFS) - Altres accessoris per a impremtes

Siliclean

Làmines antimarcaje: eviten les petjades i marques de tinta dels cilindres de transferència

Fotografia de Làmines antimarcaje
Les làmines antihuellas Siliclean, comercialitzades per Small Forms Systems, S.L., s'utilitzen per evitar les petjades i marques de tinta dels cilindres de transferència. També s'utilitzen per reemplaçar els materials antihuellas tipus xarxa. Les làmines estan disponibles en tres tipus diferents. La superfície de treball de llarga vida és la mateixa en els tres tipus, no obstant això, el material de la cara posterior varia en cadascuna d'elles depenent el tipus de treball a realitzar.

El SiliClean tipus SFO té una vida aproximada de 5,5 milions d'impressions. Aquesta làmina no té una cara posterior especial. La seva aplicació sobre els cilindres de transferència i Super-Blue i sobre les Heidelberg Net Jackets és determinada per l'operari i generalment es fa amb cintes o aerosols adhesius. El Siliclean tipus SRA té una vida de 8,5 milions d'impressions. Aquesta làmina està col·locada sobre una base feta d'un adhesiu especial reubicable. Permet una instal·lació molt fàcil i ràpida en cilindres de transferència, Super-Blue o Heidelberg Net Jackets. Simplement es retira i es reinstal·la en la posició desitjada. Proporciona un valuós estalvi de temps durant els canvis, evitant la molesta remoció d'adhesius.

Finalment, el tipus SWV està assemblat sobre una base de velcro.Té una vida aproximada de 8,5 milions d'impressions, és semirígido, i està especialment dissenyat per utilitzar-ho amb cilindres antimarcaje.