Instrumentos Testo, S.A. - Mesuradors de temperatura i humitat (termohigròmetres)

Testo 175-T1

Data logger per a la temperatura i humitat: vàlid tant per al transport com per a l'emmagatzematge

Fotografia de Data logger per a la temperatura i humitat
El Set inicial del testo 175-T1 ideal per a usuaris que s'inicien en el monitoratge de temperatures, compost per 3 dataloggers testo 175-T1, cable usb, targeta SD de 2 GB i programari Comsoft Bàsic.

Testo llança al mercat la generació de registradors que destaca per la seva extrema facilitat d'ús i la seva absoluta seguretat, per exemple, gràcies a la seva protecció mitjançant contrasenya i al cadenat a prova de furt. Aquesta generació, gammes testo 175 i testo 176, està composta d'11 registradors que són la solució més adequada per a múltiples aplicacions.

La gamma testo 175 aquesta composta de 4 registradors compactes per al mesurament de temperatura i humitat. La gamma testo 176 aquesta composta de 7 registradors especialment adequats per a les aplicacions més exigents, com les quals es donen en els laboratoris. Una novetat total en aquesta gamma és el registrador testo 176 P1, amb el qual es poden mesurar i documentar els valors de pressió absoluta a més de la temperatura i la humitat.

Tots els registradors de les gammes testo 175 i testo 176 disposen d'interfície USB i ranura per a targeta SD, per la qual cosa la lectura i descàrrega de les dades es fa de forma fàcil i senzilla. La capacitat de memòria s'ha ampliat considerablement així com la durada de les piles, aspectes que contribueixen enormement a la millora respecte als anteriors registradors. El funcionament mitjançant tecla única es manté donat l'excel·lent resultat que proporciona.

L'usuari pot triar entre tres versions de programari diferents per a la programació, la lectura i l'anàlisi de les dades recollides pels registradors: el testo ComSoft Bàsic 5, amb nova interfície gràfica, el testo ComSoft Professional 4 (amb funcions d'ús avançades) i el ComSoft CFR 21, especialment adequat per al sector farmacèutic.

La generació de registradors Testo s'adecua al mesurament professional de temperatura, humitat i pressió absoluta en múltiples aplicacions, entre les quals podem destacar el monitoratge ininterromput de la cadena de fred, el registre de temperatura en laboratoris de la indústria farmacèutica o els mesuraments en processos industrials.