Small Forms Systems, S.L. (SFS) - Altres equips d'enquadernació

Officine Maccaniche Narchetti ENDEVOR

Enquadernadora: màquina sòlida, íntegrament de fosa, totalment envernissada, amb tractament especial anti-ratllada i antiàcid. Llum màxima de treball de 500 mm

Fotografia de Enquadernadora
Endevor respon a una concepció nova. El seu pràctic ajust impedeix el mínim malbaratament de material. Ha estat ideada per treballar amb quantitats mínimes de còpies, amb extrema rapidesa. És ideal per acanalades papers impresos amb màquines digitals.

Endevor és extremadament fàcil d'utilitzar. El paper s'insereix en forma manual i avança en forma automàtica.

Amb un ordinador es poden programar fins a 50 canals. Cada canal pot contenir fins a 100 posicions d'acanalat (estacions).

La màquina està proveïda d'un acanalat que funciona amb papers de fins a 250 g. Es poden demanar eines acanalades especials o pintes perforadors.

Model Endevor Auto

El cos base d'aquesta màquina procedeix del model Endevor, amb totes les seves característiques mecàniques.

L'automatisme consisteix en una entrada del full amb un tambor rodant, amb una cinta de guia i una escala micromètrica per al registre perfecte del full de treball.

La velocitat de treball es controla electrònicament. El computador amb microprocessador és el mateix que en el model base Endevor facilitant la posada en marxa del material imprès sense cap desperdici.

La taula d'alimentació de la Endevor Auto està equipada amb dues bombes, una per l'aspiració de la fulla i l'altra pel bufat.

L'aspiració es pot controlar a través d'una vàlvula mecànica equipada amb un regulador micromètric que permet dosificar la quantitat d'aire segons el tipus de paper amb què es treballi. La segona bomba serveix per al bufat a la taula per facilitar la separació de les fulles.

La quantitat d'aire es regula electrònicament. Les esquadres bufadores laterals estan construïdes de tal manera que dirigeixen l'aire segons l'exigència del format i el tipus de paper amb què es treballa.