Zund Ibérica, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Zund Ibérica, S.A.
Ribes, 36
08013 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑932890077  
🖷:  +34‑932890200
w:  www.zund.com
Impressió i cort digital

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Zund Ibérica, S.A.

Des de 1988, l'empresa Sign-Tronic va començar la seva activitat com a proveïdor al món de la retolació amb la venda i servei tècnic de traçadors de tall, programari i alfabets,...

En aquests moments, Sign-Tronic és molt conegut com a proveïdor de sistemes complets de cort no solament en el sector de la retolació, sinó en el del cartonaje, encunys, tèxtil, tèxtil tècnic, gràfiques, pell i cuir, teclats de membranes, llums, tendals, ... comptant amb més de 350 instal·lacions.

En la seva línia de productes es pot trobar no sol traçadors de cort (de taula plana i verticals) sinó tota una gamma de programari, accessoris i consumibles que permeten al client disposar d'un sistema complet d'impressió digital i tall tant per a l'elaboració de maquetes i proves fins a la més extensa producció.

Cal recordar que Sign-Tronic va portar a Espanya el concepte d'encunyat digital. Un sistema modern i totalment automatitzat per a l'encunyat de materials impresos i sense imprimir que ofereix la possibilitat d'hendir i tallar, semicortar i fresar contorns directament des d'un fitxer.

Això juntament amb els més sofisticats programes de flux de treball que també ofereix Sign-Tronic, el client pot optar a treure el més alt rendiment i productivitat en el seu departament de tall i acabat.Sign-Tronic s'encarrega a més de donar servei i suport tècnic de tots les maquines i programes que distribueix.