Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Repacar presenta las últimas tecnologías para la gestión ambiental de la empresa en Tecma

Repacar presenta les últimes tecnologies per a la gestió ambiental de l'empresa en Tecma

07/06/2012

7 de juny de 2012

L'Associació Espanyola de Recuperadors de Paper i Cartró (Repacar) organitza, en col·laboració amb la Federació Espanyola del Reciclatge (FER), dues jornades tècniques gratuïtes en el marc de la XVI Fira Internacional de l'Urbanisme i del Medi ambient (Tecma) i de l'III Saló de la Recuperació i el Reciclat (SRR). Una oportunitat única per conèixer de primera mà les últimes tecnologies en gestió empresarial.

La primera jornada, organitzada per Repacar sota el títol ‘Certificacions ambientals i Cloud Computing”, se celebrarà durant el matí del proper 13 de juny i versarà sobre el Cloud Computing. Un servei tecnològic de subministrament i emmagatzematge d'informació a través d'Internet que es postula com una eina senzilla amb múltiples possibilitats per a la gestió de la informació ambiental de l'empresa. La gestió mediambiental de l'empresa pot trobar importants sinergies amb aquesta solució tecnològica, ja que li permet abaratir els costos de manteniment, estalviar recursos i simplificar els tràmits.

Antonio García Portes, president de Repacar, Juan Jesús Maldonado, director general de Carpa S. a., Mª Paz Xavier, gerent de Solucions per a la Sostenibilitat en Indra i Aránzazu Santamaría Jiménez, auditora cap de la ISO 9001 i 14001 de Bureau Veritas, conformaran la taula experts de la jornada.

Tot, gràcies a la inestimable col·laboració de les empreses patrocinadores que fan possible la celebració aquesta jornada: Carpa, Indra i Bureau Veritas Certificació.

Durant la tarda tindrà lloc la segona jornada, ‘La tramitació electrònica: nova forma de comunicació amb l'administració’ organitzada per la FER i Repacar, on s'exposarà la situació actual del projecte ETER, les solucions de programari de gestió per a la tramitació electrònica i s'analitzarà la seguretat de la informació en la tramitació electrònica.

La inauguració de la mateixa serà a càrrec d'Ió Olaeta Bolinaga, president de la FER i Antonio García Portes, president de Repacar, els qui donaran pas a l'elenc d'experts: Pep Tarifa Calvet, director tècnic de Fundació Fòrum Ambiental; Helis Sanagustín Escobar, de Moebius; i Carlos Manuel Fernández Sánchez, cap de Certificacions Tics d'Aenor.

FER i Repacar volen expressar el seu enorme agraïment a Moebius i Aenor, empreses patrocinadores que han fet possible la realització d'aquesta jornada.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Recicladores Recuperadores de Papel y Cartón
Tecma - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades