Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Repacar organiza el Tercer Congreso Nacional de Papel Recuperado

Repacar organitza el Tercer Congrés Nacional de Paper Recuperat

19/10/2011

19 d'octubre de 2011

‘Recuperació responsable: Més enllà del reciclat. Dos segles treballant pel medi ambient’ és el lema del proper congrés nacional que ha organitzat l'Associació Espanyola de Recuperadors de Paper i Cartró (Repacar). La trobada se celebra el proper 27 d'octubre en Rafaelhoteles Atocha (Madrid).

La nova Llei de Residus i els canvis que suposa per al sector de la recuperació centraran la primera sessió del congrés, amb la intervenció de Santiago Garrido de les Heras, soci de la companyia Garrigues, on és responsable del Departament de Medi ambient. En la trobada també es posaran sobre la taula experiències europees en la gestió de residus de paper i cartró. Les aportaran Marc-Antine Belthé, director de Veolia Propreté France Recycling i Pedro Conceição, secretari general d'ANIPC Portugal.

Les eines del recuperador, la recollida selectiva en contenidor i porta a porta, així com la tramitació electrònica de residus amb l'administració centraran una altra de les taules rodones del Congrés de Repacar.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Recicladores Recuperadores de Papel y Cartón

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades