Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ligera mejora de los precios de las exportaciones, según Repacar

Lleugera millora dels preus de les exportacions, segons Repacar

15/07/2011

15 de juliol de 2011

L'Associació Espanyola de Recuperadors de Paper i Cartró (Repacar) assenyala en el seu informe del mes de juny que el lleu increment en la demanda xinesa ha provocat una lleugera millora en els preus d'exportació “acumulant pujades d'uns 5 euros per tona”.

No obstant això, les possibles restriccions energètiques anunciades pel govern xinès per als dies més calorosos de l'any, podrien reduir el consum a les fàbriques i, per tant, eclipsar parcialment aquesta menor recollida global.

L'oferta de paper i cartró recuperat en general, comença a reduir-se amb l'estiu com en la resta del món, però també el consum en algunes fàbriques amb parades previstes en les properes setmanes. Els preus de les qualitats marrons i blanques van baixar modestament al juny, mantenint-se estables els preus de les qualitats per destintar. La tendència en el curt termini dependrà fonamentalment de l'evolució dels preus d'exportació a Àsia.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Recicladores Recuperadores de Papel y Cartón

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades