Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Bombas de vacío y compresores Becker para el tratamiento de aguas residuales
Sistemes de precisió per a aigua pura, aire net i sòl sa

Bombes de buit i compressors Becker per al tractament d'aigües residuals

Font: Becker Ibèrica16/02/2010

16 febrer 2010

Sobretot en la tecnologia ambiental, el rendiment fiable és de gran importància. Una mica més sobre conceptes que s'orienten cap al futur. En camps d'ús centrals, les tecnologies innovadores de Becker contribueixen a donar perspectives òptimes per al medi ambient.

Tecnologia de condicionament i reoxigenació d'aigües

En plantes depuradores, tant públiques com industrials-entre elles també plantes biològiques de grans dimensions-els compressors de canals laterals de Becker s'encarreguen d'establir condicions "clares" i de poc olor. Els dispositius Becker, resistents a la humitat, requereixen poc manteniment i són de llarga vida útil. Amb aire de bufat completament lliure d'oli, els seus productes són d'una eficiència òptima, oferint solucions orientades a la protecció del medi ambient per a empreses de manteniment de plantes depuradores, empreses de condicionament d'aigua, oficines de construcció de tecnologia ambiental i comunes o empreses privades de plantes depuradores.

Els dispositius Becker, resistents a la humitat, requereixen poc manteniment i són de llarga vida útil

En el camp d'aireig de l'aigua, Becker disposa conceptes per a dissenyadors i equipadors de piscines privades o comunals, com ara ventilació de whirlpool, lliteres amb bombolles o altres atraccions d'aigua.

També es considera Becker un assessor competent en la tecnologia de compressors per a sistemes d'oxigenació en plantes depuradores de centrals instal·lades en zones de menor densitat poblacional. Atesa la suma total dels costos, la instal lació depuradora petita és una alternativa econòmica a la connexió al clavegueram.

En plantes depuradores els compressors de canals laterals de Becker s'encarreguen d'establir condicions &quote;clares&quote; i de poc olor...
En plantes depuradores els compressors de canals laterals de Becker s'encarreguen d'establir condicions "clares" i de poc olor.

Tecnologia d'última generació amb productes innovadors: drenatge al buit i equips submergibles

El clavegueram al buit, en relació a sistemes convencionals com de gravetat-i de baixa pressió-, es caracteritza per un alt estàndard de seguretat i de protecció ambiental, alta flexibilitat i costos baixos de construcció, servei i futurs. La tecnologia de bombes de buit de paletes rotatives de Becker formen part de, i donen suport als aspectes acabats d'esmentar.

Becker disposa de sistemes de pressió submergibles per a la ventilació de plantes depuradores biològiques amb una capacitat de fins a 30 ha

Com a solució ràpida i eficaç als problemes de nivells de soroll i temperatura de l'aigua a les estacions més fredes de l'any, Becker disposa de sistemes de pressió submergibles per a la ventilació de plantes depuradores biològiques amb una capacitat de fins a 30 ha. En tractar-se d'equips instal·lats a la mateixa planta depuradora, a més de reduir els nivells sonors per sota dels 40 dB (A), la calor irradiat es pot comptabilitzar en el balanç ecològic d'aquesta, de manera que els nivells d'eficiència energètica d'aquests equips es situen al voltant d'un 90% de l'energia induïda.

Empreses o entitats relacionades

Becker Ibérica de Bombas de Vacío y Compresores, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades