Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Repacar informa sobre un gran cambio de precios en el sector del papel

Repacar informa sobre un gran canvi de preus en el sector del paper

06/10/2009

6 octubre 2009

Segons un informe publicat a la pàgina web de Repacar, Associació Espanyola de Recuperadors de Paper i Cartró, els preus nacionals en el sector del paper pugen com a conseqüència dels baixos nivells d'estoc registrats després de l'estiu.

En canvi, explica l'associació, "els preus d'exportació a Àsia es deterioren, arrossegats per les baixades d'aquests mateixos preus als Estats Units (20 dòlars en el que va de mes)".

L'informe també explica que en el sector 'premsa' els preus nacionals de les qualitats per destintar pugen, d'acord amb els de l'exterior. No obstant això, en aquest cas, no acompanyen les pujades en els preus de paper nou, sinó que més aviat es renegocien preus a la baixa, com és el cas de les revistes (LWC).

Finalment, Repacar també informa que pel que fa a les qualitats blanques, també hi ha pujades de preu, degudes, com en els casos anteriors, als baixos nivells de recollida i d'estocs ia les pujades en els preus de les pastes.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Recicladores Recuperadores de Papel y Cartón

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades