Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Becker Ibérica lleva a Fimma 2007 su gama de bombas de vacío

Becker Ibèrica porta a FiMM 2007 la seva gamma de bombes de buit

Redacció Interempreses13/11/2007

15 novembre 2007

Becker Ibèrica ha participat aquest any en FiMM 2007 amb una extensa gamma de bombes de buit per a la indústria de la fusta, tant per fixar com per transportar o manipular peces.

Entre d'altres models, l'empresa ha mostrat en el seu estand bombes de buit de treball en sec per a centres de control numèric, bombes de buit de canal lateral per equips de manipulació, bombes de buit de canal lateral per equips de manipulació i bombes de buit d'oli per a instal·lacions de recobriments.

També presenta els avantatges de la tecnologia variar en la indústria de la fusta. La fixació segura i fiable de peces de treball és una condició bàsica per a un mecanitzat precís. Per optimitzar forces de fixació, és indispensable el joc perfecte entre superfície de fixació i buit com també fuites d'aire i la quantitat d'aire d'aspiració. La tecnologia Variar sempre subministra la quantitat d'aire que realment és requerida per garantir un resultat òptim.

L'estand de Becker Ibércia compta amb diversos models de bombes de buit
L'estand de Becker Ibércia compta amb diversos models de bombes de buit.

Empreses o entitats relacionades

Becker Ibérica de Bombas de Vacío y Compresores, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades