Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El ayuntamiento de A Coruña certificado con “Tu Papel 21” de Aspapel

L'ajuntament de la Corunya certificat amb "El teu paper 21" de Aspapel

19/02/2007

19 febrer 2007

L'ajuntament de la Corunya s'ha vist recompensat amb la certificació "El teu paper 21" atorgada per Aspapel per la bona gestió que ha fet amb la recollida de paper i cartró. El de la Corunya és el primer consistori a Galícia que rep la distinció. El municipi corunyès s'integra així en un projecte d'àmbit estatal per contribuir a la millora sostenible mitjançant l'optimització dels seus sistemes de recuperació de paper i cartró.
L'avaluació ambiental de la recollida de paper i cartró de la Corunya realitzada per Aspapel confirma la idoneïtat dels seus sistemes i l'existència de mesures de sensibilització i foment del reciclatge. I és que la localitat recull ja més de 8.000.000 quilos de paper i cartró a l'any per al seu reciclatge, amb un estalvi d'espai en abocador equivalent a 60 piscines olímpiques plenes fins a dalt de paper i cartró.
L'adhesió al Programa "El teu paper 21" suposa que l'Ajuntament de la Corunya es compromet a continuar avançant en la millora de la gestió dels seus sistemes de recollida de paper i cartró municipal. Així mateix, Aspapel adquireix el compromís d'assessorar a l'ajuntament en la millora dels seus serveis, a oferir-li suport en comunicació i participació social i, en definitiva, a contribuir al desenvolupament sostenible de la Corunya.
"El teu paper 21" és un sistema d'avaluació, assessorament i certificació de la recollida selectiva de paper i cartró per a ajuntaments, promogut per l'Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró (Aspapel) en el marc del Projecte "El teu Paper és important ", amb l'objectiu de desenvolupar el reciclatge de paper i cartró en l'àmbit municipal i contribuir al desenvolupament sostenible i la qualitat de vida dels ciutadans.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Nacional de Fabricantes de Pasta, Papel y Cartón

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades