Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a MADERALIA realizará demostraciones de aplicación de barniz

MADERALIA realitzarà demostracions d'aplicació de vernís

12/09/2005
La Fira Internacional de Proveïdors del Sector Fusta i Moble, MADERALIA, i l'Associació Espanyola de Fabricants de Pintures i Tintes d'Imprimir, ASEFAPI, posen en marxa un projecte perquè el certamen, que tindrà lloc a València de 9 a 12 de novembre, incorpori una zona tècnica de demostracions d'aplicació de barnieces.
Imagen
L'àrea de demostracions d'aplicació de vernís ocuparà 480 metres quadrats en el nivell 1 del pavelló 4. Allà s'han d'aplicar vernissos, tints, laques i pintures de les empreses Barpimo, Iris, Irurena, Küps, Omar mopes i Valresa, sobre peces de fusta, i altres suports, amb línies d'aplicació amb corró, pistola i cabines de les empreses: Barberán, Cefla, Giardina, Tecno Airpint, Mercury i Kremlin

Aquest projecte conjunt de MADERALIA i ASEFAPI persegueix apropar als visitants de la fira les noves tendències i tecnologia basada en la reducció d'emissió de COV-components orgànics volàtils-i en l'aplicació de vernissos en base aigua i amb alta composició en sòlids.

Per això, els principals fabricants espanyols de vernís tindran diversos torns de matí i tarda per aplicar els seus productes sobre peces de mida estandarditzat i amb porus obert i tancat, en fusta de roure, sapel i pi. Els visitants podran emportar-se les mostres en temps real.

Nombrosos fabricants internacionals de maquinària per a l'aplicació de vernís; posaran a disposició d'aquest projecte les últimes novetats tecnològiques, tot això amb els seus corresponents fases d'aplicació de fons, polit, vernissat i assecatge. Així mateix, dues cabines d'envernissat completaran la infraestructura de què disposaran els fabricants de vernís per exhibir en directe les prestacions dels seus productes més nous.

Des d'un estand de ASEFAPI s'informarà i assessorarà el visitant sobre la legislació vigent afí al sector, el present i futur de la recollida i reciclatge de residus i envasos, la reglamentació sobre les emissions de COV o la tecnologia referent als productes en base aigua i amb alta composició en sòlids.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Fabricantes de Pinturas y Tintas de Imprimir
Barberán, S.A.
Fimma / Maderalia - Feria de Valencia

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades