Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Zünd logra dos galardones en los prestigiosos Premios EDP 2013

Zünd aconsegueix dos guardons en els prestigiosos Premis EDP 2013

19/07/2013

19 de juliol de 2013

L'especialista en taules de tall Zünd, el distribuïdor oficial del qual per a Espanya i Portugal és Sign-Tronic, ha obtingut dos dels Premis EDP 2013 que s'han donat a conèixer durant la celebració de l'última edició de la fira Fespa a Londres.

La seva Zünd G3 Move-it s'ha portat el premi ‘al millor sistema d'acabat de taula plana’, mentre que el Zünd Cut Center 2.0 ha estat designat com ‘la millor solució de gestió i workflow’.

Imagen
Move it automatitza i incrementa la productivitat de les ja ràpides taules de tall Zünd, G3. Ofereix la possibilitat d'una zona dual de producció posicionant i retirant els materials en dues zones i maximitzant el rendiment i productivitat.

Mentre carrega una zona de la taula, l'altra zona curta, i una vegada finalitzada aquesta, l'eina de cort es dirigeix a la primera zona mentre el braç descarrega la planxa tallada i càrrega de nou.

Empreses o entitats relacionades

Zund Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades