Landes Poli Ibérica, S.L. - Durómetros

Highwood HWDM-7

Microdurómetros: permeten mesurar de forma precisa i ràpida la duresa

Fotografia de Microdurómetros
Els microdurómetros Highwood permeten mesurar de forma precisa i ràpida la duresa d'una àmplia varietat de materials: metalls, ceràmiques, recobriments metàl·lics o pintats, materials sinterizados, plàstics tècnics, carburs o nitrur metàl·lics, etc.

La seva aplicació va des del control de petites peces, cables, làmines i fleixos de poc espessor fins a l'estudi de capes superficials endurides i components aïllats de microestructures metalográficas.

Característiques generals:

- Precisió i rapidesa. El sistema de mesura per ocular amb doble línia facilita en gran manera el mesurament, al no ser necessari reposicionar la peça: enrasant primerament la línia mòbil esquerra i seguidament la dreta s'obté la longitud de la diagonal de la petjada, directament en micres. El microprocessador calcula automàticament la duresa.

- Torreta revòlver. Muntada sobre rodaments de precisió a boles assegura un posicionament perfecte dels objectius i el penetrador. Els models HWDM-7 disposen de torreta revòlver automàtica que efectuen amb una sola pulsació el canvi objectiu-penetrador-objectiu requerit en l'assaig.

L'objectiu X40, d'òptica plana, permet el mesurament de la petjada a 400 augments amb gran resolució i l'objectiu X10 proporciona una imatge global de la zona d'assaig.

- Aplicació precisa de la càrrega. El reconegut mecanisme automàtic d'aplicació de càrrega Highwood és extremadament precís, realitzant la càrrega i descàrrega de forma estable i contínua. La selecció de càrregues es realitza mitjançant un comandament giratori situat en el lateral dret. El valor de càrrega seleccionada apareix en la pantalla.

- Pantalla tàctil. Permet operar de forma fàcil i intuïtiva en els diferents menús de treball: presentació dels valors de duresa, conversió a altres escales, configuració dels paràmetres d'assaig, emmagatzematge i consulta de resultats, estadística, classificació bé-dolent, …