Sumalla, S.L. (División Textil) - Vaporizadors

Minivapo

Vaporizador per a estampació: es construeix en dues versions

Fotografia de Vaporizador per a estampació
El Minivapo es fabrica en dues versions amb continguts de 65 i 80 metres amb una altura de la taula variable des d'1.800 a 2.800 mm.

El Minivapo està equipat amb un dispositiu especial per a la formació de les faldilles que exclou qualsevol contacte directe amb la cara estampada del teixit.

Amb aquest sistema les més delicades estampacions en corrosió i amb superposicions de colors poden tractar-se sense córrer riscos de frec i marques.

Un sistema particular d'injecció es vapor amb ventiladors de recirculació assegura una humitat constati en l'ambient quan es treballa amb vapor saturat.

S'ha previst sobre el Minivapo la instal·lació d'una recalentador de vapor amb un cremador a gasoleo o a gas per al treball en H.T fins a 180 °C.

Com a alternativa es pot instal·lar una bateria escalfada a oli tèrmic que permet treballar amb vapor recalentado o utilitzant la màquina com polimerizador.

D'aquesta forma es pot utilitzar el Minivapo per fixar estampacions amb pigments o resines que polimerizan en aire calent fins a una temperatura de 200 °C.

L'entrada i sortida del teixit pel mateix costat permet treballar amb un sol operador que pot controlar d'aquesta forma una o més màquines.

S'ha proveït la instal·lació de vàlvules automàtiques per dosar el quantitatiu vapor en funció del pes i de la necessitat tèrmica dels teixits.

Es pot instal·lar també un control electrònic de procés que controla la velocitat de treball, la longitud de les faldilles i la permanència dels teixits en la càmera.

El Minivapo pot estar connectat a una P.L.C para la competeixi automatització dels processos de treball.

Consta de diversos accessoris: ensanchador per a teixits de punt, control automàtic de la temperatura i mesurat de cabal del vapor, programador del procés i prehumidificador.